Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nem féltél szilikoncicikkel...

Nem féltél szilikoncicikkel fizikai munkát végezni? Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Pl. Doboz emelés... Kicsit nehezebb súlyok emelése... Annyira félek ha elcsúszik vagy valami... Ti hogy vagytok ezzel?
2017. aug. 18. 02:54
 1/4 A kérdező kommentje:
(Mell izom alatti)
2017. aug. 18. 02:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de még életben nem lattam szilikonmellű nőt, fizikai munkat végezni!

de nem csúszhat el egyebkent.attól nem kell tartanod.egy testepitőt ismerek akinek elcsúszott, és nagyon ronda. de ő nem tartotta be amit az orvos mondott. hanem rá ket hetre elment edzeni..súlyt emelni.és elcsúszott az implant.

2017. aug. 19. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja hat az mas ha nem tartotta be... De szerintem attol fuggetlenul barmikor elcsuszhat
2017. aug. 20. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha ettől félsz minek csináltattad meg? Nem is értem. Maúgy meg ha "elcsúszik" akkor ott már rég gond van, meg azzal is aki műtött.
2017. aug. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!