Ilyennel menjek szerintetek plasztikai sebészhez vagy kiröhögne? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
3 < hónapja történt egy balesetem és lett egy nyílt sebem ami nem lett összevarrva. Eléggé lassan gyógyult és látszik, és egyszer elfertőződött azóta.
Nem nagy az egész, de látszik nagyon és zavar... s szerintem még most se oké.
Na, a plasztikai rész meg az, hogy olvastam, hogy vannak különböző kezeléseik, amivel sebeket halványítanak meg kezelnek. Az orvos leírta azt is, hogy akár gyermekkori sérüléseket is "nagy mértékben" lehet javítani... enyém meg azért friss.
Vélemények? Lehetne valami javítani, vagy kiröhögnének?
2017. júl. 17. 19:42
1/4 A kérdező kommentje:
Arcon van a seb. *
2017. júl. 17. 19:45
2/4 anonim válasza:
Ugyan miért röhögne ki?
Téged zavar az a seb, neki meg ez a munkája, amit ki is fogsz neki fizetni. Innentől kezdve nem bírálhatja felül a döntésedet.
3/4 anonim válasza:
nem fog kiröhögni!
ha zavar akkor menj el és csináltasd meg
4/4 anonim válasza:
A fenekedről tesznek rá bőrt. Én nem vállaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!