Szerintetek megéri a kisajak műtét?
Szerintem ha valamit nagyon régóta szeretnél megcsináltatni és tényleg úgy érzed, hogy attól jobban éreznéd magad, akkor nyugodtan vágj bele. (persze, ha anyagilag sem okozna kárt)
A nyugati kultúra sajátossága, hogy elítélnek mindent ami az egyén megváltoztatásával jár, holott az egyes szolgáltatások azért vannak, hogy nyugodtan használjuk ki őket.
nem minden nőnek ilyen... nekem pl nem
ha zavar csináltasd meg!
Igen, a többségnek ilyen. Nekem ez egy nagyon érzékeny terület, szexben sokat számít. A férfiakat egyáltalán nem érdekli, hogy mennyire lóg ki neked, csak hogy végre láthassa. ;)
Akit ez zavar, az nem férfi.
Én semmi pénzért nem műttetném meg. Egyrészt mert az én élvezetem az első. Szintén tartanék attól, hogy érzéketlen lesz. De ha nem, akkor is megválnék egy jó kis erogén zónától. Mintha a csiklóm kéne kisebbíteni.
Másrészt: nem egy-két pasi látta már közelről, és senkinek se volt kifogása. Inkább élvezik, hogy szex közben gyorsan el tudok menni, mivel izgató, ahogy ingerli a pénisz a kisajkakat (is). Orálnál sincs útban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!