Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mell kisebbítést, illetve...

Mell kisebbítést, illetve hasplasztikát hogyan lehet ingyen csináltatni győrben?

Figyelt kérdés
sokat is fogytam szülzem is elég cudarr a hasam,szeretnék már valamit kezdeni vele ronda.Azt mondták,hogy ha a pszihológus javasoltnak látja akkor megműtik.És ez a tb-re ingyenes dolog hogy megy,ha van tb-kártyám megcsinálják ingyen?
2010. máj. 19. 11:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
11:33-felüléseket csinálni????A kérdező egy ANYA,akinek a baba kihordásától nyúlt meg a bőre.terhesség előtt végig felülésezeted az életed,akkor sem kérheted meg szépen a babát,hogy ne legyen nagy,mert megnő tőle a hasad.
2010. júl. 5. 22:59
 42/43 anonim válasza:
Szia! Bocs az off-ért... ha még olvasod. Sikerült valahol jól és viszonylag olcsón megcsináltatnod a hasad Győrben? Ugyanebben a cipőben járok, mint anno te. Előre is köszi a választ.
2011. okt. 20. 18:39
 43/43 anonim válasza:

Úgy tudom, hogy arról kell orvosi igazolást beszerezni, hogy a BMI (testtömegindex)12-öt csökkent. Ha erről van igazolásod, akkor TB-re meg tudod csináltatni a hasadat.

Más kérdés a mellplasztika. Úgy tudom, hogy ezt csak fogyás miatt, nem lehet a TB-vel kifizettetni.

Amúgy amikor műtéteket halasztanak el forráshiány miatt, hogy jutna pénz a szépészeti beavatkozásokra?!

2012. jan. 16. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!