Mell kisebbítést, illetve hasplasztikát hogyan lehet ingyen csináltatni győrben?
Gyerekek ilyen nincs, bocsánat de annak a szavát kell fogjam aki a tb járulékból való finanszírozást elítéli. Mindenki kapott egy testet, fogadja el, járjon testedzésre, pszihiáterhez, vagy ahova akar, annak örüljön hogy nincs fizikai fájdalom,vagy gyógyíthatatlan betegsége, na ott kell emberek a tb támogatás!!!
Engem nagyon komoly születési rendellenességből adódó dolog miatt kellett műteni nem rég 26 évesen, és 3 éve fizetem a tb-t amióta dolgozom, de ha nem lobogtatom meg a zsét a doktornak, biza nem vállal el, 6 év állandó visszatérő fájdalmam ellenére sem. Nehogy már kisszívem lógó cicijeit csinálják meg a közös tb alapból,mert itt helyben bepisálok.
Ja és előző voltam, mégegy megjegyzést küldenék személy szerint a kedves kérdezőnek, örülj neki szépen hogy lett kisbabád, egészségesek vagytok, nagyon sok an akarnak de nincs, minden pénzüket odaadnák azért ha még 50 kilót is híznának, hogy babájuk lehessen, és szarik rájuk a tb.
Úgyhogy tudod hova menj panaszkodni a sóhivatalba, de ne ide, kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12:14
Azért nem Tb támogatott mert akkor a járulékfizetők kb 90%-a jogosult lenne min.egy ilyen(többszázezer fonrintos)műtétre. Szerinted akkor mennyi pénz maradnak az "igazi" betegekre?
Ha valakit tényleg nagyon zavar pl a melle vagy a hasa az össze fogja rá szedni a pénzt( ez 100%)
Állami kórházban 200 ezer forint körüli összegért megcsinálják a hasplasztikát
Igaz ugyanez magánklinikán 400-től a csillagos ég
Ha istenigazából,nagyon zavarja ennyi pénzt össze tud kuporgatni pár év alatt
Ne várjuk már az állambácsitól hogy mindent, mindig,mindenhol támogasson!
Van aki egész életében nem fizet annyi tb-t mint amennyibe egy nagyobb műtét kerül!!!
12:29
Basszus már a szemüveget sem tudják támogatni csk sok dioptria felett!
bocs az offért!
kb 2 millió ember fizet csak járulékokat
Ennek talán a fele csak minimálbér után fizet!
számoljon aki hőbörög hogy miért nincs pénz az eg.ügyben(se)És miért nem támogatják a szépészeti beavatkozásokat
Tb-ről meg annyit,hogy igen természetesen és is fizetem a tb-t,és azt halottam,hogy indokolt esetben állja a hasműtétet.Ezért kérdeztem itt hátha valaki többet tud róla mondani,és ha hiszed ha nem valakinek ez ugyanolyan betegség mint pl:egy műtét vakbél vagy valami...vagy mind1
Nekem nagyon de nagyon nagy mellem van.fáj a hátam is tőle kényelmetlen nagyon rossz és ha valaki úgy érzi magát mint én a hétköznapokban igenis engedném hogy finanszírozza a tb,ha már úgyis zsebreteszik amit fizetek legalább ennyit tegyenek meg,mert nem tom hogy vagytok vele én is régóta fizetem de egy ragtapaszt nem kaptam tőlük még...pedig jártam a kórházba..egyszer volt egy esetem amikor bementem a balesetire a könyökömmel,röntgen minden aztán hazaküldtek,hogy semmi baja nem tört el menjek...aztán kiderült hogy mégis csak elvan törve...most akkor mi van?sajnálták a gipszet vagy mi?Na mind1 ezen ne vitatkozzon senki úgyis mindenki érez ahogy érez ezzel kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!