Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mell kisebbítést, illetve...

Mell kisebbítést, illetve hasplasztikát hogyan lehet ingyen csináltatni győrben?

Figyelt kérdés
sokat is fogytam szülzem is elég cudarr a hasam,szeretnék már valamit kezdeni vele ronda.Azt mondták,hogy ha a pszihológus javasoltnak látja akkor megműtik.És ez a tb-re ingyenes dolog hogy megy,ha van tb-kártyám megcsinálják ingyen?
2010. máj. 19. 11:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
12:22 ne pisilj be mert nem tudsz értelmezni a nagy mellekről beszéltünk ami egészségügyi gondot okoz.Tehát fájdalmat!Akkor mit is nem értesz?Tök bírom,hogy jönnek a buta emberek,el sem olvassák normálisan a kérdést aztán höbörögnek...anyám,ilyen népet!!!
2010. máj. 19. 13:07
 32/43 anonim ***** válasza:
22%

Ne pffugj

Már az elején írtam, hogyha

fogytál jó 40 kilót és óriásiak a melleid akkor megcsinálják TB-re

És igenis tehetsz róla hogy annyi a súlyod amennyi

2010. máj. 19. 13:07
 33/43 anonim ***** válasza:

11:59 miért is nem szépészeti beavatkozás?Az mindegy hogy valaki hogyan mitől hízott meg.Ha plasztikázzák a hasát az szépészeti....legyen az önhibáján kívűl vagy önhibájából.

12:01 tisztában vagyok vele igen.És te azzal,hogy mennyi TB-t fizetünk?És mégis minden ki.szott drága!Na ez miért van?Biztos mindent ránkfordítanak???

2010. máj. 19. 13:10
 34/43 anonim ***** válasza:

És meglehet hogy fizetsz valamennyi tb-t de azért cserébe pl. szülhettél a kórházba , ellátják a gyereked,támogatva kap gyógyszert ha beteg.És fizeted a többi "eltartott" kezelését is

Ugye hogy nem is tette senki zsebre a befizetett összeged? :D

2010. máj. 19. 13:11
 35/43 anonim ***** válasza:

13:10

dehogy rád-rám

arra közel 8 millió emberre aki nem fozet egy fillárt se

mert már öreg, vagy még gyerek, vagy csak nem dolgozik

2010. máj. 19. 13:13
 36/43 anonim ***** válasza:
Ezt a vitát nem folytatom,mert már erősen politikai lenne a topik.De nem értek egyet veletek:)
2010. máj. 19. 13:15
 37/43 anonim ***** válasza:

13:07!

azt hiszem nekem, és nem a te utánad szólónak intézted a hozzászólásodat (én 12:22), viszont aki utánad írt, osztom a véleményét, akár mell, segg, vádli, lóg, kiáll, ferde, ez szépészeti beavatkozás, ha valakinek erre szüksége van, ám fizesse, de ne fizettesse, amúgy meg addig el kellett jutni,tehát akinek mindig is fontos valamennyire a külső, annak nem lesz szüksége műtétre.

Én nem hőbörgök, úgy gondolom igazam van, és ezt mot olyan mondja, akinek van is betekintése a kórházi ellátásokra, és átélt ezt, azt. Úgyhogy innentől le lehet butázni, azt hiszem ezúttal félre lőttél, butának még közelről sem nevezett még ellenségem sem!!! Viszlát !

2010. máj. 20. 11:28
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
Ja és bocsánat, ha valakinek fáj a háta anagy súlyú melle miatt az más! Meg az is ha csattog a hasa, de miért is??? Igen helyes a hozzászólás, aki azt mondta felüléseket kellene csinálni, csak azzal egészíteném ki, felüléseket kellett volna csinálni, ha hízásra hajlamos, megelőzve ezzel hogy csattogósan lógjon a has. Nem hiszem hogy egyik napról a másikra lett olyan, és azt sem, hogy idejében nem tehetett volna semmit az illető. Most akkor aki 150 kg, az belépőt kap minden fajta klinikára, tárt karokkal várják és fizetik neki az elhízásból származó összes nyűgét, baját ? Mindemellett kifejteném extrém esetben, nagy fogyás után mellé állnék akinek ilyesfajta támogatásra van szüksége, de azt kéne megérteni, hogy meg előzni kell, és nem sírni!
2010. máj. 20. 11:33
 39/43 anonim ***** válasza:
38%
Ingyen??? :O Krisztus koporsóját se őrizték ingyen. De ha tényleg van ingyé mell és hasplasztika, akkor engem is megdobhatnátok a címmel! Előre is köszi meg hátra is. ;)
2010. máj. 20. 21:45
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell addig zabálnia magát az embernek,amit 150 kilóra hízzon,és akkor utána nem kell semmit tennie (lefogyni se,és ingyen hasplasztikát se elvárni) ! Jó lenne azt is felfogni,hogy terhesség alatt se normális 30 kilókat hízni.. ez zabálás eredménye 98%ban a maradék 2% nak meg van valamilyen hormonális betegsége (amit megsugok lehet kezelni;)) úgyhogy,erről a "de mi van ha betegség miatt hizott meg" szálljon le mindenki.Az a szomorú igazság,hogy zabálnak mint a disznók,és lusták. Én nem asszisztálnám az ehhez hasonló lusta felelőtlen emberek szépészeti beavatkozásait. Önértékelési zavara lezs valakinek,meg szégyenkezik ha kövér? Nagyon sajnálom,mindenki magának köszönheti,akkor ne az én TB-mből várja a megoldást! Ennyi az én véleményem erről.
2010. máj. 21. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!