Mell kisebbítést, illetve hasplasztikát hogyan lehet ingyen csináltatni győrben?
Ne pffugj
Már az elején írtam, hogyha
fogytál jó 40 kilót és óriásiak a melleid akkor megcsinálják TB-re
És igenis tehetsz róla hogy annyi a súlyod amennyi
11:59 miért is nem szépészeti beavatkozás?Az mindegy hogy valaki hogyan mitől hízott meg.Ha plasztikázzák a hasát az szépészeti....legyen az önhibáján kívűl vagy önhibájából.
12:01 tisztában vagyok vele igen.És te azzal,hogy mennyi TB-t fizetünk?És mégis minden ki.szott drága!Na ez miért van?Biztos mindent ránkfordítanak???
És meglehet hogy fizetsz valamennyi tb-t de azért cserébe pl. szülhettél a kórházba , ellátják a gyereked,támogatva kap gyógyszert ha beteg.És fizeted a többi "eltartott" kezelését is
Ugye hogy nem is tette senki zsebre a befizetett összeged? :D
13:10
dehogy rád-rám
arra közel 8 millió emberre aki nem fozet egy fillárt se
mert már öreg, vagy még gyerek, vagy csak nem dolgozik
13:07!
azt hiszem nekem, és nem a te utánad szólónak intézted a hozzászólásodat (én 12:22), viszont aki utánad írt, osztom a véleményét, akár mell, segg, vádli, lóg, kiáll, ferde, ez szépészeti beavatkozás, ha valakinek erre szüksége van, ám fizesse, de ne fizettesse, amúgy meg addig el kellett jutni,tehát akinek mindig is fontos valamennyire a külső, annak nem lesz szüksége műtétre.
Én nem hőbörgök, úgy gondolom igazam van, és ezt mot olyan mondja, akinek van is betekintése a kórházi ellátásokra, és átélt ezt, azt. Úgyhogy innentől le lehet butázni, azt hiszem ezúttal félre lőttél, butának még közelről sem nevezett még ellenségem sem!!! Viszlát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!