Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ma vették le egy anyajegyet...

Ma vették le egy anyajegyet az arcomról. Megbánjam?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Azt mondták az itteniek,hogy ne aggódjak,nagyon szépen leveszik,nem lesz feltűnő heg utána.

De azért aggaszt,hogy olyan durvának,és nagynak éreztem az öltéseket,ahogy az orvos bevarrta...

Mintha zsákot varrna,olyan érzésem volt.

Barátmnőmnek mikor a hátáról szedték le,ő azt mondta,hogy nagyon apró öltésekkel sokáig varrták...

Egy hétig még rajta lesz a szalag,nem tudom hogy mi van alatta... Félek!

Most akkor pórul jártam? 😓

2017. jún. 6. 20:08
 1/4 manó1235 ***** válasza:
Attól is függ hogy mekkora anyajegyet szedtek le :) nekem a hátamról lett leszedve egy kb 5 forintos nagyságú és keletkezett utána egy 2-3 cmes heg mert nem pont az anyajegyet vágta körbe hanem a körülötte levő ép területet is, gondolom ez a módja. Mondta a bőrgyógyász hogy nem érti egy heg jobb mint az anyajegy? Én meg mondtam neki hogy hát az anyajegy jobban zavar, meg aztán mindig éri a nap ha strandolok stb. a Heg nem rákosodik el legalább :) szerintem körültekintőek voltak főleg ha az arcodról volt szó, meg ha vészes is lenne a dolog majd biztos vannak krémek kifejezetten hegek halványítására :)
2017. jún. 6. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Majd kiderül, én eddig azt hallottam, hogy az arc általában szebben gyógyul mint a test többi területe.

Amúgy elsőnek igaza van, egy kis heg ezerszer jobb mint egy esetleg rákos anyajegy.

Ha a máshonnan levett anyajegyemből indulok ki a hegesedés nem vészes, ha az arcomon lenne egy minimális mennyiségű alapozóval gyönyörűen korrigálható lenne. De az is lehet, hogy hozzá sem nyúlnék mert leginkább egy oltási heghez hasonlít az meg nem rosszabb semmivel, mint egy szinte minden 3. emberen megtalálható aknés vagy bárányhimlős heg.

2017. jún. 7. 02:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Este még húzódott. Ma reggelre már nem húzódik,és pici genny is szivárog a szalag alól oldalt. 😨 Azt hallottam,hogy akkor jó, ha húzódik,mert akkor gyógyul. Nagyon rossz helyen van. Tegnap evés, ivás, beszéd,és a legapróbb mimika miatt is húzódott.
2017. jún. 7. 04:00
 4/4 anonim válasza:
Egyik osztálytársamnak is le lett szedve az anyajegye az arcáról még 4 évvel ezelőtt és neki is sokáig ott volt a heg de ma már semmi nem látszódik belőle
2017. jún. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!