Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van itt olyan, aki SZTK-ban...

Van itt olyan, aki SZTK-ban szedett le anyajegyet az arcáról vagy a nyakáról?

Figyelt kérdés

Már meg is lenne az időpontom az SZTK-ba, viszont félek, hogy rosszul sikerül és akkor már nem tudom visszacsinálni. Megéri megcsinálni magánorvosnál 50000 ezer vagy még többért vagy az SZTK-ba adja inkább valamennyit az orvosnak?

Kérlek inkább olyanok írjanak, akiknek már van tapasztalatuk.

2016. dec. 10. 18:42
 1/2 Santana_33 válasza:
Engem is foglalkoztat a kerdes, nekem is 2 anyajegyet kene eltavolitani viszonyt annyibol szerencsem van h csak feluleti tehat nem kinoves vagy ilyesmi, nezegettem h altalaban szikes beavatkozast ajanljak mivel ugy lehet szovetvizsgalatot csinalni itt valoban fontos h ki-hogy csinalja meg... nem azt mondom hogy az sztk-ban nem dolgoznak profi sebeszek de ha egy ilyen maradando dologrol van szo en nem sajnalnam ra a penzt, egyenlore en neztem 3 helyet ahhol megcsinaltaznam szinten 50-80 ezer forint a ket anyajegy egyutt. A lezeres megoldas lenne a legcelszerubb nem marad se heg se semmi bar elofordul de elkerulheto, remelem valaszolnak masok is a kerdesre akiknek van tapaaztalatuk
2016. dec. 15. 04:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is egy egyszerű kórházban szedettem le egyet 19 évesen. Viszonylag csúnya lett a heg, bár engem nem zavar különösebben. És a heggyógyulása nem csak a sebésztől függ, hanem a saját gyógyulási képességünktől, életvitelünktől is függ.

Azóta eltelt közel 10 év és túl vagyok egy mellműtéten is. Sokkal szebbek ezek a hegek. Alig van nyoma. Van még egy-két anyajegy amit leszedetnék, de mostmár kizárólag plaszikai sebészhez fordulnék vele.

Egyrészt egy SZTK-ban egész mások a feltételek, nem mindegy a varrófonal minősége sem...

A lézeres kezelést viszont nem ajánlom. Bármennyire is szimpatikus az a megoldás. Bármi, ami lekerül rólunk el kell küldeni szövettanra a saját biztonságunk érdekében, és ehhez bizony szikére van szükség.

2016. dec. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!