Anyajegyet fogok leszedetni az arcomról. Mire figyelhek?
Figyelt kérdés
Van az arcomon egy anyajegy,ami sajnos már bibircsókká nőtte ki magát.
Félek,hogy heg marad utána,de az ottlétét sem bírom már elviselni.
Tudtok adni tanácsokat,hogy hogyan kezeljem? Meddig nem érheti víz? Nektek hogyan gyógyult? Tapasztalatok? Bármi infó érdekelne,ami ezzel kapcsolatos.
Köszönöm
2017. máj. 13. 08:31
1/4 anonim válasza:
Nekem szedtek le többet, nem arcról, hanem nyakról, hátról. Egy nagyon csúnyán behegesedett, mert olyan helyen van, ahol gyűrődik, mozog a bőr. Pedig óvtam, hámosítóval kenegettem.
Amúgy nagyon lassan gyógyult, pedig nem voltak túl nagyok és nem varrták össze. Ha plasztikai sebész vékony cérnával összevarrja, talán jobb lesz, de halvány vonal biztos marad. Szóval a lényeg, hogy ne piszkáld, ne húzódjon a bőr és ápolgatni kell legalább egy hónapig.
3/4 A kérdező kommentje:
Olyan helyen lakok,ahol nem olyan erős a napsütés. Két hónappal nyaralás előtt szedetem le. És mivel ápoljam? Talán Contraxtubex krémmel?
2017. máj. 13. 12:00
4/4 anonim válasza:
Plasztikai sebesszel szedettem le az arcomrol egyet januarban, utana koromviragkremmel kenegettem. Mar egy honap utan alig latszott, mostanra pedig mar meg se mondana senki, hogy ott volt valami. Profi volt a sebesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!