Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyen a XXI. századi nőideál?...

Milyen a XXI. századi nőideál? Meg is mondom, szerintem:.

Figyelt kérdés

...

nem szép, hanem szépített

nem ápolt, hanem csinált és leápolt

nem családos, hanem egyedülálló

nem szül és nevel, hanem adoptál (ha egyáltalán)

nem szeret, hanem szeretkezik

és nem természetes, hanem szilikonos, szőrtelenített, festett, ragasztott, leszívatott, beültetett, lemetszetett, elköttetett, kipakolt, felvarrt, egyszóval nem-természetes.

2017. máj. 22. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

ez pont igy van ahogy leirtad sajnos

L

2017. máj. 22. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

"és nem természetes, hanem szilikonos, szőrtelenített, festett, ragasztott, leszívatott, beültetett, lemetszetett, elköttetett, kipakolt, felvarrt, egyszóval nem-természetes"

Nem tudom miért nézik le egymást a nők, ha valami nem természetes rajtuk. Kit érdekel? Ha jobb úgy, miért ne?

De a többi se helytálló, ez nem a nőideál, legtöbb ember nem ilyet keres. (Legalábbis nem olyat akire mindegyik pont igaz.)

Az adoptálós résszel meg abszolút nem értem mi a probléma. Annyi elárvult gyerek van, hogy ez inkább pozitív és becsülendő.

2017. máj. 22. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia legyen önmaga 24F
2017. máj. 22. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem pont hogy nem ez a "nőideál". Az oké hogy van az a réteg, a segghülye kigyúrt pumpedgabók akiknek pont ezek a műnők jönnek be amiről te beszélsz, de a férfiak nagy többsége pont hogy taszítónak találja az ilyet.
2017. máj. 22. 17:31
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
lmfao
2017. máj. 22. 18:46
 6/6 anonim válasza:
Mű nők :-D amit felsoroltál az később mind mű emlék marad, amikor a melle a földet veri, és logni fog minden része ,a szája is ki tudja a botoxxal hogy fog kinézni 50-80 évesen :-D :-D
2017. máj. 23. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!