Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbítást lehet 18 év...

Mellnagyobbítást lehet 18 év alatti személyen is végezni?

Figyelt kérdés
Nem tudom a pontos szabályozását, de úgy rémlik, hogy nem. Pedig ismerek olyat aki még nem volt 18 mikor nagyobb melleket kapott. Vagy csak szülői nyilatkozat kell hozzá?
2017. márc. 19. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a jó istennek kell egyáltalán műtögetni? Valakinek komolyan megér több milliót egy ilyen műtét?
2017. márc. 19. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Minthogy szülői hozzájárulással sem dohányozhat,ihat a fiatal!
2017. márc. 19. 11:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Én azt nem tudom, hog minek, ők dolguk, csak érdekes, hogy ha nem lehet, hogy tudta megcsináltatni...
2017. márc. 19. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Oltari nagy hulyeseg, akar lehet akar nem...
2017. márc. 19. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet. Valószínűleg szülői beleegyezéssel, mérlegelve az alapállapotot. Mivel nem mindegy hogy 15, vagy egy közel 18 évesről van-e szó.

Biztos, hogy az sem mindegy, hogy egy mezei mellnagyobbításról van-e szó, vagy valamilyen fejlődési rendellenesség miatt igényled a műtétet. Tölcsér mellkas, vagy tubuláris mellek stb.

Lehet hogy pszichológushoz is elküldenek. Egy lelkiismeretes plasztikai sebész valószínűleg elmondja a lehetőségeket de megpróbál meggyőzni hogy várj vele pár évet, és ha utána is szeretnéd akkor keresd fel újra.

Legalábbis az én sebészem az ilyen.

Szóval szerintem ez a kérdés összetettebb annál, mint hogy igen vagy nem választ lehessen adni

2017. márc. 19. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
A szüleid adják rá a penzt nem? Szerintem legyel megelegedve a melleddel :) v ha nagyon akarsz akk vegyel super pushupos melltartot
2017. márc. 20. 15:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok, úgyhogy köszi, de nem vagy érdekelt a mellnagyobbításban, csak feltettem egy kérdést :D
2017. márc. 20. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:
vagyok*
2017. márc. 20. 17:21
 9/9 anonim válasza:
Nem lehet de pénzel mindent meglehet oldani!De nem érdemes mivel még nőhetnek és igy évekkel később az ember csak megbànja hogy nem vàrt hogy kifejlődjenek a mellei !
2017. márc. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!