XNettaX kérdése:
Mellnagyobbítást TB támogatással sikerülhet?
Figyelt kérdés
Engem mindig feszélyzett a dolog ,nem tudom el fogadni magam ,kisebbségi Komplexusom van a - nem létező melleim miatt.Nem jàrok strandra ,uszodà,nem hordok kívàgott vagy vàllpàntos ruhàkat. Legkisebb melltartó, az s -es bikini is nagy ràm :( Nem akarok hatalmas melleket, csak hogy nőnek érezzem magam ,29 éves nő.
TB tàmogatàssal sikerülhetne ? Az egyik ismerősöm mondta hogy màr hallodta hogy valakinek nagyon kicsi volt és TB -re meg csinàltàk. Igaz lehet ? Valaki tud vagy hallodt róla kérem írjon,köszönöm.
#mell #mellnagyobbítàs
2016. júl. 3. 15:55
2/3 anonim válasza:
Ne reménykedj, sajnos én még nem hallottam olyat akinek sikerült. És valahol jogos is. Millió dolog van amit előbb finanszíroznék.
3/3 anonim válasza:
Nem valószínü ez a TB támogatás, mikor egy hasi ultrahangért fizetni kell, ha nem akarsz 8 hónapot várni az időpontra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!