Mellnagyobbitast szeretnek, mar regota nezelodom, ti megosztanatok sajat tapasztalatokat velem, hogy melyik plasztikai sebeszt ajanlanatok? Ezeket az orvoskat neztem ki, lent reszletezem
Pataki a csúcs, még Krasznainál is jobb!
Én Patakis lány vagyok, engem ő műtött. És az életemet is rábíznám :)
Elképesztően profi, és a hozzáállása is kifogástalan. Én szívesen megosztom veled a tapasztalataimat, írj privát üzenetet és megbeszéljük :) Képet is mutatok.
Egyébként Csuhát is nagyon dicsérik, én is sok szép munkát láttam tőle, valamit Pap Péternek is szép munkái vannak.
De Gáspárt messzire elkerülném!
Oh.. és hogy azért én is mondjak azért pár szót magamról.
Csúnya tubuláris melleim voltak. De nem akartam nagyot én sem, csak szép formásakat. Amúgy sem vagyok a nagy méret híve, másrészt meg én pl nem vagyok vékony. Bő 10 kg-val vagyok több mint amit a magasságom indokolna, és főleg úszógumira hízom, ami rövidíti a felső testet, ehhez még két nagyobb mell, és a felső testem úgy nézne ki, mint egy labda... :D
Rajtam sem észrevehető, hogy műtöttek. Az eredmény természetes.
Anatómiai implantátumot kaptam, az egyikbe 240 a másikba 255 cc került, hogy az asszimmetriám is korrigálva legyen.
Szia!
Én Dr. Pór Ferencnél voltam, nekem ő a legjobb! :)
Szia!
Én Dr. Csuha Lajosnál voltam, egy művész az az ember, szépek lettek és természetesnek tűnnek. Nagyon tudom ajánlani.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!