Homlok plasztikai műtét, mennyire lehetséges?
Alacsonyabb homlokot szeretnék! 15 éves korom óta hallgatom a sok megalázó beszólást a magas homlokom miatt, elegem lett! Nem érdekel a frufru s mi egymás, mert hordtam és nem segít. Én is hátrafésült frizurát szeretnék, hogy ha a szél fújja a hajam ne kelljen lefognom a frufrum, hogy a többi járókelő lássa, milyen homlokkal áldott meg a sors. Biztos létezik valami megoldás. Amíg nem kapok megerősítést, félek plasztikai orvos elé állni a kívánságommal. A szemöldök felvarrás gondolom optikailag segítene és a hajbeültetést is - sok hajam van, lenne honnan venni. Kíváncsi vagyok másik véleményére is. Ha egy nő lehet férfi, vagy egy férfi nő, akkor az én problémámra is biztosan van megoldás.
(Amber Valletta - nézzétek meg googleben, pont olyan az arcom, mint az övé)
Engem is piszkálnak, h milyen nagy a homlokom meg blablabla.
Nem nagy, csak mivel nekem a hajam nem lóg a homlokomra optikailag nagynak látszik.
Engem is idegesít, h miért nem tudják már befogni.
Most miért baj az, hogy valakinek nem 1 centis a homloka?
Örüljünk neki, gondoljunk arra, hogy épp ez bennünk a különleges, amitől mások vagyunk, mint az "átlag".
Aki ezen gúnyolódik az hülye.
De tudom, mit érzel.
Én is átestem ezen. (tudom, hogy elég sz**r, de törődj bele, hogy aki szeret az így is elfogad, aki meg nem szeret, annak meg nem mindegy??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!