Homlok plasztikai műtét, mennyire lehetséges?
Alacsonyabb homlokot szeretnék! 15 éves korom óta hallgatom a sok megalázó beszólást a magas homlokom miatt, elegem lett! Nem érdekel a frufru s mi egymás, mert hordtam és nem segít. Én is hátrafésült frizurát szeretnék, hogy ha a szél fújja a hajam ne kelljen lefognom a frufrum, hogy a többi járókelő lássa, milyen homlokkal áldott meg a sors. Biztos létezik valami megoldás. Amíg nem kapok megerősítést, félek plasztikai orvos elé állni a kívánságommal. A szemöldök felvarrás gondolom optikailag segítene és a hajbeültetést is - sok hajam van, lenne honnan venni. Kíváncsi vagyok másik véleményére is. Ha egy nő lehet férfi, vagy egy férfi nő, akkor az én problémámra is biztosan van megoldás.
(Amber Valletta - nézzétek meg googleben, pont olyan az arcom, mint az övé)
Tök felesleges itt várnod a megerősítésre mert nem fogsz kapni.
A plasztikai dokitól félsz? Pedig Ő az aki 100%-ra megtudja mondani mit lehet és mit nem, és mennyiért, és milyen szövödményei lehetnek, és milyen eredményre számíthatsz
Nem hiszem hogy elvállalnák, de ha igen akkor az nagyon húzós lenne árban
Nem tudom, hogy nézel ki, de ha mint az Amber Valetta, akkor felesleges! Magas a homloka, na és?? Nem attól szép egy ember, hogy magas vagy nem magas a homloka! De ha téged ennyi atrocitás ért az életed folyamán, és már lelki problémád van miatta, akkor csináltasd meg! Szerintem ez nem olyan,mint mikor egy szőke hatalmas melleket akar. Én az ilyet támogatom! De arra készülj fel, hogy azért nagyon alacsony homlokod tuti nem lesz. Szoktam nézni ilyen plasztikai sebészek műsorát, és szerintem, de én laikus vagyok: hajbeültetést csinálnak max. [link] Nőknek is csinálnak már ilyet, nem csak öreg pasiknak. Hormonálisan akár egy 16 éves fiatal lánynak is kihullhat a haja, szóval van erre módszer. A másik a szemöldökfelvarrás: [link]
Ezen a képen egy idősebb hölgy van, de az ő homloka megereszkedett volt, és ha te fiatal vagy és feszes a bőröd, hát, akkor fingom sincs. Menj el a dokihoz, de készülj fel rá, hogy sok fájdalommal jár az ilyen! És az arcod 2-3 hónapig tuti nagyon csúnya lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!