Meddig lesz ilyen elviselhetetlen fájdalmam? (fülplasztika)
Figyelt kérdés
ma délután volt a fülplasztikai műtétem, jelenleg meg szét szakad a fejem, 2 tabletta Cataflan semmit nem segített, esetleg mikor enyhül a dolog?
személyes tapasztalatok?
2016. nov. 16. 23:41
1/2 anonim válasza:
Még mindig fáj? Nekem már másnap nem fájt. A doki azt javasolta, hogy jegeljem a füleimet. Így is tettem. A kötésen át is sokat jelent. A jegeléssel összehúzódnak az erek, és a heggyógyulás is jobb. A fájdalomcsillapítót pedig folyamatosan kell alkalmazni. Nem mindenkinek a szervezete reagál egyformán a különböző fájdalomcsillapítókra.
2/2 anonim válasza:
Én is így jártam, de 2 nap volt kibírhatatlan csak, utána már csak fájdogált.... Meg vagy elégedve a füleiddel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!