Már régóta vegyes füleket szeretnék. Magyarországon van olyan ember aki " erre specializálódott" és elvégezne egy, ilyen műtétet?
Ha meglátnák egy ilyet az utcán, ez jutna az eszembe:
- Milyen betegség, vagy sebesülés okozta?
A fülre specializálódott plasztikai sebész megcsinálja neked.
Nekem ilyenek a füleim, de ez nálam nagy törést okozott a lelkemnek. Kiskoromban mindig csúfoltak, mára már semmi önbizalmam nincs, és hajamat még ezeken a forró nyári napokon is leengedve hordom, hogy takarja a fülem. Nem járok strandra sem, mert vizes, lelapuló hajjal még gázabbul néz ki.
13 éves korom óta nem tettem ki a lábam a házból összefogott hajjal, és itthon is csak akkor viselem úgy, ha senki nem látja. De azóta is felbukkannak a csúfolódások, gúnyos nézések és nevetések álom képében, ami miatt végképp eszembe sem jutna bárkinek is megmutatni. 2 közeli barátomnak mutattam meg...a hasukat fogták a nevetéstől...nekem sok sírást okoztak ezek a fülek, most plasztikára gyűjtök.
Gondold meg, mert az emberek kegyetlenek...
Londonban lattam ilyet. Meg ott nyitottabbak az emberek.
De a lehetseges munkahelyek nagy reszenek mondj bucsut, foleg Magyarorszagon.
Inkabb a fulprotezis ebayrol.
Szerintem eleg durvan tonkretenne az eletedet, hacsak nem valami mar befutott muvesz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!