Fülplasztika után nagyon fáj a fülem?
Figyelt kérdés
Ma voltam és rajtam a kötés meg minden, de nagyon fáj miután kiment az érzéstelenítő..vettem be gyógyszert se még semmit nem hatott... tanács?
Algopyrint
2016. máj. 19. 23:16
1/5 anonim válasza:
Szia! Az Algopyrin sajnos kevés lesz..esetleg Advil de az is inkább fejfájásra stb van. Ha nagyon rossz szerintem menj el egy dokihoz és írass fel Cataflam tablettát, műtétek után azt szokták adni. Jobbulást! :)
3/5 A kérdező kommentje:
igen.. első éjszaka nagyon rossz volt.. azóta egyre jobb lett már nem fáj nem kell fájdalomcsillapító sem.. viszont a kötés a fejemen egyre idegesítőbb :D
2016. máj. 22. 16:16
4/5 anonim válasza:
Azt elhiszem:) Szerintem ez a legnehezebb része az egésznek. De gondolj arra, hogy az eredményért érdemes vállalni. Egyszer lekerül az a kötés!
5/5 anonim válasza:
Milyen lett a füled, meg vagy elégedve ? Nekem most van rajta a turbán a fejemen, ma vagyok 2. napos , fájdalmam az nekem is volt, már csak fájdogál, és igen, ez a kötés ez valami "mindjárt letépem a fejemmel együtt érzés", de csak a végeredményre gondolok, hogy nincs több elálló fül !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!