Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 35.44-es BMI ertekre jar...

35.44-es BMI ertekre jar nekem az OEP altal finanszirozott haspalsztika?

Figyelt kérdés

132 kilorol indultam, ez be is van jegyezve a haziorvosomnal, barmikor tudok rola igazolast kerni.

1 honapja dietazom, eddig lement 10 kilo, meg hatra van 25-30 kilo. Ugy tervezem, hogy kabe 1 ev alatt leadom azt is, persze mellette kondizok is es probalok a hasfalamra is edzeni.

De mivel mar most nagyon nagy koteny hasam van gyanitom amikor elerem az alomsulyt ez a csunya logo bor megmarad.

35.44 kezdeti BMI-vel majd kabe 2 eg mulva el tudom menni ingyenes hasplasztikara?

2016. okt. 5. 10:30
 1/2 anonim válasza:
és ezt miért nem egy OEP-estől kérdezed?
2016. okt. 6. 22:19
 2/2 anonim válasza:
Sok zsirral veszelyes a hasplasztika. Szerintem varjal meg vele. Aztan menjel el egy teruletileg illetekes plasztikai sebeszhez. Es ne hizzal vissza ha mar megvan a szep hasad. Sok sikert
2016. okt. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!