Miért várják el, hiszik egyesek, hogy ők pedig jogosultak lennének TB finanszírozott plasztikai műtétre?
Legviccesebb számomra a mellnagyobbítás, mert pszichésen megvisel, hogy csak "C" kosár, és nem "F"... Szánalmas...
Vagy csak én látom így? :D :P
Általában mindenkinek a saját maga problémája a legnagyobb.
Nekem 25éves létemre 80/A mellméretem, így alig kapok magamra melltartót, és nem is álmodhatok dekoltázsról, mégse feküdnék kés alá ezért, ez van ezt kell szeretni.
De akinek nagyon nagy a melle, azt megértem hogy TB-támogatással akarja kisebbíttetni, mivel nála már egészségügyi problémákat is okoz.
és ha az egyik cici a kosaras a másik már C.ből esik ki.
akkor se támogassa?
Szia!
Akkor elárulom Neked....nem hiszik, csak szeretnék. De nem azok, akik szebbé akarják tenni!
Pl akinek problémát okoz a túl nagy mell. Nekem I kosaras, bármit megadnák egy C vagy B-ért.
Vagy pl szülés utáni kilókból 45-öt leadva egy normális hasért!
Én is örülnék, ha huszonévesen 2gyerek után nem kéne szégyenkeznem, de sajnos kell, mert genny emberek vannak, akik miatt ciki ha hibáid vannak. Nyáron is hosszúgatyát könyékig érő ujjú pólót hordok, nem voltam strandon 5éve,mert a bőröm 3x magam köré tudnám tekerni, és fizetjük a tb-t nem vagyunk betegesek egészségügyi dolgozók vagyunk, és sosem engedhetem meg magamnak, hogy ne süljek meg a 40fokban vagy bemehessek a vízbe a gyerekeimmel, mert egyből lesajnálóan néznek rám, hogy ennyi idősen így nézek ki. Ruhában is 10kilóval többnek tűnök a sok bőrtől az alhasamon a karomon csípőmön és a combomon szörnyű. Nem akarjátok, hogy sírjanak a nők az ingyenplasztika után? Ne nevessen rajtuk a fél világ a hibáik miatt, és talán nem fognak annyira vágyni a normál külsőre. Mert sokan normál külsőre vágynak nem tökéletességre.
Na most kifakadtam.
Ne haragudj, hogy a kérdésemmel rossz kedvet okoztam! Én nem ítélek el senkit az alapján, ahogy kinéz, kivéve ha tudom, hogy tehetett volna ellene... De ha mondjuk ikreket szülsz, akkor annyira kinyúlik/nyúlhat a bőröd, hogy csak egy ráncos lebeny marad ott, és nem tehetsz arról, hogy ikreid lettek. Például. De ha évekig féktelenül zabáltál, és utána meg lefogytál, és amiatt marad ott a felesleges bőr, akkor az kinek is a hibája? de ez már megint más kérdés, és senkire nincs ráírva, hogy miért olyan, amilyen. ÉN ezért nem ítélkezem a külső miatt...
De erről órákig tudnék beszélgetni, hogy hogyan lehetne átformálni az egészségügyi finanszírozást, hogy mint ahogy te is jártál, utolsó válaszoló, hogyan lehetne megoldást találni a problémádra. Meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!