Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért várják el, hiszik...

Miért várják el, hiszik egyesek, hogy ők pedig jogosultak lennének TB finanszírozott plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés

Legviccesebb számomra a mellnagyobbítás, mert pszichésen megvisel, hogy csak "C" kosár, és nem "F"... Szánalmas...

Vagy csak én látom így? :D :P

2010. jún. 1. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek veled, de tudod, a világ tele van szánalmas, buta pics@kkal, akik nem értik, hogy így is nagy bajban van az egészségügy és életmentésre is alig jut, pénz, ők a csöcsükkel vannak elfoglalva
2010. jún. 1. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akinek C kosaras, az nem gondolja, hogy TB alapján jogosult lenne. Esetleg aki teljesen lapos.
2010. jún. 1. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó, persze, én is túloztam,, hogy céből effet akarnak, de annyi egyéb fontosabb beavatkozásra sincs pénz, vagy csak egyik ismerősömet említsem. Egy robbanás miatt sok helyen megégett a bőre, köztük az arcán/nyakán is, és 1-2 helyreállító műtéten kívül nem segített neki a TB, és még így sem tökéletes az arca, de inkább elfogadta önmagát így, nem sírdogál... Pedig ő is fizeti a TB-járulékot, és ritkán beteg, nem sok mindenre veszi igénybe, mégsem rinyál azzal, hogy ő is fizeti,de alig veszi igénybe, szóval akkor neki meg ez jár. Mert a bőrréteg most már betölti a funkciót, így csak "csúnya", ez már csak esztétikai jellegű műtét lenne. Csak erre az esetre gondoltam, mikor a kérdést feltettem, és előtte nem egy, a kérdésemben felhozott kérdést olvastam...
2010. jún. 1. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Általában mindenkinek a saját maga problémája a legnagyobb.

Nekem 25éves létemre 80/A mellméretem, így alig kapok magamra melltartót, és nem is álmodhatok dekoltázsról, mégse feküdnék kés alá ezért, ez van ezt kell szeretni.

De akinek nagyon nagy a melle, azt megértem hogy TB-támogatással akarja kisebbíttetni, mivel nála már egészségügyi problémákat is okoz.

2010. jún. 1. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt a tb-támogatás dolgot, pont ezekre találták ki, akiknek már egészségügyi gondokat, elváltozásokat okoz pl. ez a bőrös amit írt itt a kérdező, vagy a mellkisebbítő műtét. Az egyik barátnőmnek volt efféle műtéte, ő már G kosarat hordott, és szörnyen fájt a háta a melleitől, mivel egy egy szál bél lányt képzeljünk el. Ő sem vitte túlzásba, C-re kisebbítette a mellét.
2010. jún. 2. 22:21
 6/9 anonim válasza:

és ha az egyik cici a kosaras a másik már C.ből esik ki.

akkor se támogassa?

2010. jún. 8. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor elárulom Neked....nem hiszik, csak szeretnék. De nem azok, akik szebbé akarják tenni!

Pl akinek problémát okoz a túl nagy mell. Nekem I kosaras, bármit megadnák egy C vagy B-ért.

Vagy pl szülés utáni kilókból 45-öt leadva egy normális hasért!

2010. jún. 20. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is örülnék, ha huszonévesen 2gyerek után nem kéne szégyenkeznem, de sajnos kell, mert genny emberek vannak, akik miatt ciki ha hibáid vannak. Nyáron is hosszúgatyát könyékig érő ujjú pólót hordok, nem voltam strandon 5éve,mert a bőröm 3x magam köré tudnám tekerni, és fizetjük a tb-t nem vagyunk betegesek egészségügyi dolgozók vagyunk, és sosem engedhetem meg magamnak, hogy ne süljek meg a 40fokban vagy bemehessek a vízbe a gyerekeimmel, mert egyből lesajnálóan néznek rám, hogy ennyi idősen így nézek ki. Ruhában is 10kilóval többnek tűnök a sok bőrtől az alhasamon a karomon csípőmön és a combomon szörnyű. Nem akarjátok, hogy sírjanak a nők az ingyenplasztika után? Ne nevessen rajtuk a fél világ a hibáik miatt, és talán nem fognak annyira vágyni a normál külsőre. Mert sokan normál külsőre vágynak nem tökéletességre.

Na most kifakadtam.

2010. jún. 23. 12:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, hogy a kérdésemmel rossz kedvet okoztam! Én nem ítélek el senkit az alapján, ahogy kinéz, kivéve ha tudom, hogy tehetett volna ellene... De ha mondjuk ikreket szülsz, akkor annyira kinyúlik/nyúlhat a bőröd, hogy csak egy ráncos lebeny marad ott, és nem tehetsz arról, hogy ikreid lettek. Például. De ha évekig féktelenül zabáltál, és utána meg lefogytál, és amiatt marad ott a felesleges bőr, akkor az kinek is a hibája? de ez már megint más kérdés, és senkire nincs ráírva, hogy miért olyan, amilyen. ÉN ezért nem ítélkezem a külső miatt...

De erről órákig tudnék beszélgetni, hogy hogyan lehetne átformálni az egészségügyi finanszírozást, hogy mint ahogy te is jártál, utolsó válaszoló, hogyan lehetne megoldást találni a problémádra. Meg hasonlók.

2010. júl. 6. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!