Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek mit kéne rajtam...

Szerintetek mit kéne rajtam változtatni?

Figyelt kérdés

Az arccsontomat kéne kiemelni, olyan szeretnék lenni, mint egy instagram sztár...egészen tökéletes.

U.i.: magamnak szeretnék megfelelni, nem másoknak, de szükségem van még véleményekre. A pattanásaim el fognak tűnni, csak most van

2016. júl. 15. 13:31
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Alapozóval, és egy sötétebb kollektorral kitudod emelni az arccsontodat, van ezekről több videó is! :)
2016. júl. 15. 16:46
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak magas a homlokod. Kéne egy kis frufru.
2016. júl. 15. 17:51
 13/25 anonim ***** válasza:
nagy az orrod, esetleg még frufru vagy más hajszín
2016. júl. 15. 18:27
 14/25 A kérdező kommentje:
Az orromba és a homlokomba már teljesen beletörődtem...
2016. júl. 15. 18:52
 15/25 anonim ***** válasza:

neharagudj hogy ezt mondom,de aki instagram sztar akar lenni,az nem maganak akar megfelelni hanem a kulvilagnak.

Csinalj instagrammot,es tegyel olyan kepet ki amilyen szeretnel,de ne akarj sztar lenni...foleg ne instagram altal... a fele a bandanak(akik instagram altal lettek "hiresek") eloben teljesen maskepp mutat... nem arra kell menni,hogy kepeken tokeletes legyel,ha eloben nem vagy az... csinalj magadrol olyan kepeket amilyen valojaban vagy.

2016. júl. 15. 23:10
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép vagy és egy természetesebb pózban készült fotó is jól sikerülne rólad :)

Amúgy a sminkkel elég sok mindent meg lehet csinálni.

2016. júl. 16. 11:12
 17/25 A kérdező kommentje:
#16 hat, az a probléma, hogy nem vagyok fotogé sem...
2016. júl. 16. 12:29
 18/25 A kérdező kommentje:
#16 hat, az a probléma, hogy nem vagyok fotogén sem...
2016. júl. 16. 12:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szép lány vagy .. A plasztika ilyen fiatalon nem megoldás de amit előttem is írtak a youtubeon 1000 meg 1000 sminkes videót találsz amelyekkel sokat dobhatsz a külsődön és akár lehetnél olyan tökéletes mint egy insta sztár ..már ha erre vágysz ..😊 de ők élőben egy cseppet sem tökéletesek..😊
2016. júl. 16. 14:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia! Hát az "instagram sztárok" közül kb mindenki szerkeszti valamivel a képeit :) A legáltalánosabb és legismertebb a VSCO és a perfect 365. Illetve nagyon nagyon fontos pl a szelfiknél a jó fény!!! Rengeteget számít :))
2016. júl. 16. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!