Lányok akik fiatalon plasztikáztattak! Nektek miből telt rá?
Lógós, üres mellem volt. Megmutattam apámnak, mondtam neki, hogy mit szeretnék. Megértő volt, az új kocsira félretett pénzét adta bele. Később ledolgoztam, visszafizettem neki.
Apám sose célozgatott, miután kértem, többször rákérdezett, hogy biztosan szeretném-e.
Fontos, párkapcsolatokat is megmenthet egy-egy természet által eltolt adottság kijavítása.
Mi számít fiatalnak? 27 vagyok, pár hónapja volt a műtétem. És az utolsó forintjáig magam teremtettem elő rá a pénzt.
Komoly fejlődési rendellenességem volt. Tönkre tette a legszebb éveim, az hogy szégyelltem a testem.
Csak azt sajnálom, hogy nem vágtam bele előbb. Illetve lehet, hogy ha előbb fordulok például a szüleimhez a gonddal, akkor lehet hogy megelőlegezték volna nekem az összeget.
Szóval le lehet nézni azokat, akik esetleg anyagi segítséget kapnak a műtéthez. De éljetek olyan tudattal és olyan önbizalomhiánnyal mint mi.. A "mi" alatt azokat a lányokat értem akik annyira elégedetlenek és annyira tele vannak komplexusokkal, hogy inkább kés alá fekszenek.
Kevesen fekszenek csak úgy hobbiból kés alá... Mindig komoly lelki oka van. És nem kell hozzá fejlődési rendellenesség sem. Ha egy fiatal lányt bántás ér, mert kicsi/túl nagy/lógós vagy akármilyen melle van, akkor lehet, hogy egy életen át hordozza magában azt a sebet és talán örökké dugdosná a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!