Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit tegyek hogy teltebb...

Mit tegyek hogy teltebb legyen a szám plasztikai műtét nélkül?

Figyelt kérdés

2015. szept. 19. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

Csípesd meg a század darázzsal, attól majd jól bedagad és teltebb lesz a szád.

Vagy egyél valami olyat, amire allergiás vagy, hát ha a betagadás az ajkaidra is hatással lesz.

2015. szept. 19. 08:33
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Sminkkel lehet trükközni, megfelelő kontúrozással nagyobbnak hatnak az ajkak.
2015. szept. 20. 03:36
 3/11 laskas válasza:
8%
Szopjál himveszöket izibe!
2015. szept. 21. 08:29
 4/11 anonim válasza:
18%
Bokszolj négy menetet Mike Tyson-nal!
2015. szept. 21. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
3-4 darázzsal ha megcsípeted a szádat akkor tökéletesen teltebbnek fog hatni. Bár ez csak alkalmi megoldás lehet mert elmúlik.
2015. szept. 21. 20:23
 6/11 anonim válasza:
83%

Hát, nálam megtörtént a dolog (30+ férfi létemre), bár egyáltalán nem törekedtem rá. Két okra gyanakszom, de nem tudom, hogy külön-külön, vagy együtt volt ilyen hatásuk.

Először is, elég keményen elkezdtem futni az utóbbi hónapokban. Havi 50-100 km-t. És ezzel egy időben erős paprika függő is lettem :)

Lehet kapni a Haragos Pista nevű nagybácsiját az Erős Pistának, és eléggé rászoktam erre. (Nagyon erős, de én mindig is szerettem és bírtam a csípőset.)

A darazsas javaslatnál azért talán mégis kellemesebb, bár én nem szándékosan kentem a számra, csak ettem sokat. Sok sikert, írd meg, ha működött! :)

2015. szept. 21. 23:24
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Lehet olyat kapni,hogy ajakpumpalo,szajszivo kupak,de eleg draga. Probald ki,hogy egy kis palinkas poharat vagy hajlakkos kupakot a szádra teszel es szivod 2percig. Ezaltal verrel toltodik az ajkad es megduzzad.

Vagy vannak ilyen szajfenyek is,mentolos szajfenyek,amitol kicsit megduzzad,de ez nem olyan látványos.

2015. szept. 22. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Teosyal Kiss Hyaluronsavas ajakfeltöltés- nem műtét, hanem injekciós feltöltés, nagyon szép eredmény érhető el vele!hatása akár 8-12 hónapig eltart!
2015. szept. 28. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Harapdalj csalant
2015. szept. 28. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon le leszek szavazva, de azért leírom.

Annyira elterjedt, hogy akinek fel van töltetve a szája az csak is szilikonos lehet és csúnya, ri**ncos ... Én nekem 0 szám volt, nagyon morcos tekintetem volt tőle, sokat csúfoltak is ezért 2 éve én szájfeltöltésre járok, nagyjából fél évente.

Nem szilikon, hyaluronsav, és nem kacsa szám van hanem természetes "teltebb" szám, de mivel ez felszívódó természetes anyag, ezért úgyis idővel kisebb és kisebb lesz. Soha senki nem mondta eddig magától, hogy biztos valami volt a számmal, tényleg tök természetes és nem is érezni. Én szeretem, nekem ez segített csak, ha nem lenne, továbbra is őrlődnék vele de nagyon.

Szerintem mondjuk ez a szájpumpa meg ilyenek nevetséges és a hatása is csak percekig tart.

Nem azt mondom, hogy rábeszéllek vagy ilyesmi, de kicsit unalmas, hogy mindenki ilyen maradias ezzel kapcsolatban....

Mellesleg ez nem műtét, csak egy 5-10 perces kis beavatkozás, nekem már olyan mintha kozmetikushoz mennék:D

20L

2015. okt. 15. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!