Akinek volt már orr plasztikája! Mennyi időbe telt az egész?
Figyelt kérdés
Mennyi idő volt megtalálni a megfelelő orvost és felkészülni a műtétre? Azt tudom, hogy utána 1 hét gipsz, 2 hét pihi van és még utána is sokáig eltart a gyógyulási idő, de engem az előzmények érdekelnének. Én is alaposan szeretnék körülnézni, hogy kihez menjek, több orvost is megnézni. Kb milyen nehéz időpontot kapni, mennyi előzetes konzultáció van stb. Ezek érdekelnének, mert sajnos nekem fontos lenne tudnom, hogy mire számítsak az időbeosztásom miatt.2013. júl. 8. 13:12
1/1 anonim válasza:
Nekem nemrégen volt orrplasztikám. Az orvos megtalálása több hónapi kutatómunka, és olvasgatás a neten :) Konzultációra időpontot 1-2 héten belülre kapsz, műtétre kb 4-5 hét.
A gipsz valóban egy hét, ha nem nehéz fizikai munkát végzel 2 hét után visszatérhetsz, a megerőltető dolgokat viszont 6 hétig kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!