Hogyan lehetek plasztikai sebész?
Sok van belőllük?
Sok minden érdekel, de eddig mindenben találtam olyasmit ami nem... ( pl: földraj: kőzetek, biosz: növények stb. )
Tudom, hogy ez a kérdés nem igazán ide való, de úgy érzem, hogy itt értenek hozzá a leginkább!
A válaszokat előre is köszönöm!
Előzőnek:igen,ha TTK-ra mész,biztosan fontosak lesznek a növények is,de orvosin?Felvételi esetében igen,fontos lehet,mert nem tudod,mit kérdeznek,hiszen van,aki emeltezik bioszból,de nem az orvosira fog menni!Nyugi,növénytan nálunk nincs,inkább keményen nyomjuk az anatómiát!Ha nem találod hasznosnak a válaszaimat-csak másét,akkor többet nem írok!
Üdv.
"egyébként ha bioszból nem érdekelnek a növények, már rég rossz, ugyanis azok működése, kémiája is szervesen kapcsolódik az orvostudományhoz."
Nem tudom másképp értelmezni,bocs,és amit leírtál,annak köze nincs a valósághoz.Biochemre gondoltál?Alkaloidok,ketonok,aldehidek stb,külön "kémia" nevezetű tantárgy nincs!Jaj és bocsánat,ha ténylegesen én nem jól értelmeztem,nem magyar az anyanyelvem,nem magyar származású vagyok és nem is magyarul tanulom az orvostant-kettős állampolgár vagyok-de nem hinném,hogy a magyar orvostanhallgatók tananyaga különbözne a miénktől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!