Én egy 16 éves lány vagyok, lehet mellnagyobbítás az én koromban? Mondjuk ha a szülő aláírja vagy valami?
Nagyon szépen köszönöm!!!
Mindenkinek:)
Azt írod: "az én anyukámnak és a nővéremnek sincs melle, úgyhogy szerintem nekem sem lesz."
- A te fogantatásodhoz anyukádon kívül is más is kellett, szóval a pár megtalálása a jelek szerint "mell nélkül" is megy.
- Ha a külső jegyek megjelenéséhez kapcsolódó genetika tényleg ilyen egyszerű lenne (amilyen a szülő és az egyik tesó olyan lesz a másik is), akkor majdnem minden többgyerekes családban iker kinézetűek lennének az emberek, ehhez képest pl. én sem a bátyámhoz, sem a nővéremhez nem hasonlítok (elvileg mindkét szülő azonos :-) )
- Volt egy barátnőm, akinek tényleg volt nem "túl nagy" keble (és még finom vagyok :-) ). Ehhez képest most két gyereke van, meg egy férje, szóval azt hiszem kihozta a maximumot a dologból. Ja, és simán tudott szoptatni, sőt talán azt is mondta, hogy rengeteg teje volt.
- Szerencsére csak fényképen láttam implantátummal dúsított kebleket, de szerintem nincs olyan "nem létező mell", ami taszítóbb tud lenni egy "szilikonzacskónál".
- Az a pasi, akinek nem felelsz meg olyan külsővel, amilyennel a teremtő megáldott, annak sehogy sem fogsz megfelelni, szóval ha egyszer valódi párkapcsolatra lesz szükséged, akkor jobb lesz, ha megbarátkozol önmagaddal. Sokkal nehezebb, mint kés alá feküdni, de sokkal több a hozadéka is!
Száz szónak is egy a vége: egyetértek azzal az előttem szólóval, aki azt írta, hogy a problémádon plasztikai sebész nem fog segíteni, legfeljebb átmenetileg. Az is lehet, hogy az egyik után találni fogsz egy másik "hibát" magadon (mert aki keres: talál), aztán ha azt is "kijavítják", akkor egy harmadikat...
Bocs, hogy ilyen hosszú lett...
Éljen a természetesség! :-)
Nem baj, hogy hosszú sőt! Annak örülök, hogy minél többen írtok, és tényleg nagyon szépen köszönöm!!!
Megpróbálom elfogadni, remélem sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!