Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tudtok olyanról, aki európaibó...

Tudtok olyanról, aki európaiból plasztikáztatta magát ázsiaivá?

Figyelt kérdés
(Sok olyanról hallani, hogy ázsiai operáltatta át magát európaivá. De fordítva?)

2016. ápr. 5. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Senki nem akar kisebbséghez tartozni. Ez olyan mintha nálunk valaki cigánnyá operáltatná magát.
2016. ápr. 5. 15:45
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ilyen nem létezik! Ázsiaiak sem európaivá alakítják magukat, attól ugyanúgy ázsiaiak maradnak, max dupla szemhéjat szoktak csináltatni vagy keskenyebb orrot, és az is inkább dél-koreában divat.

Nem lehet átoperáltatni magad egy teljesen más rasszá! Ilyen nem létezik. Önmagában elég szar az, hogy európaiak akarnak kimonóban meg bindiben meg raszta hajban parádézni, nem hiányzik ez az operálós őrület is.

2016. ápr. 5. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Némer tévében mondták 90 körül, hogy a leggyakoribb plasztikai műtét a mongolredő csinálás volt. De utána én hiába figyeltem az utcán, különböző városokban Észak-Rajna Westfáliában, nem láttam olyan nőket, akiknek csak a szeme vágása lett volna ázsiai.

Szóval, nem tudom igaz volt-e, pedig mutattak nőket is, beszéltek is velük. Biztos más tartományokban volt.

Hogy manapság van-e ilyen? Biztos, soha nem az a jó, ami van. És a férfiaknek tetszenek az édes kis ázsiai lányok, 12 éves kislány méretben.

2016. ápr. 21. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!