Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ki plasztikaztatta mar meg a...

Ki plasztikaztatta mar meg a melleit? Tul pici mellett megtudnak nagyobbitani? Fajt? Vagy mit csinalnak plasztika elott?

Figyelt kérdés
Privatban jo lenne ha kuldenetek kepet plasztika elott es utan.. szeretnek en is,20 eves vagyok, es nem kell nagy, csak kozepes.. annyira szegyenlem hogy oda kell allnom ezekkel a semmikkel... :////
2016. febr. 22. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem volt cicinagyobbításom, nem lett nagy (nem is szerettem volna), teljesen természetesek és gyönyörűek lettek! Fontos a jó orvos, nekem fantasztikus orvosom van/ volt mind emberileg, mind szakmailag. ne szégyelld, menj el egy konzultációra, nekik ez a dolguk, és a számodra legmegfelelőbb megoldást fogják találni. Ha további részletek érdekelnek (pl. az orvos), akkor írj privátban!
2016. febr. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!