Mellplasztikán átesett hölgyek, nektek hogy jött össze?
21 éves vagyok, és nagyon szeretném megműttetni magam, de ez a közeljövőben nem valószínű.
Tanulok, még 1,5 évem van hátra a suliból. Utána is még évekbe telik, mire összespórolom a pénzt rá.
Nektek mennyi idő alatt jött össze? Havi mennyit tettek félre? Vagy vaki segített anyagilag?
Jó lenne, ha valaki tudna támogatni ezügyben, de sajna nincsenek ilyen kapcsolataim :D
Nektek mennyi időbe telt míg eljutottatok az elhatározástól a megvalósításig?
Szerintem sokuk már gyerekvállalás után csináltatja meg, akkor pedig már érthető egyfajta egzisztenciális szint.
Van amúgy könnyű út is, ahol kb 3 hónap alatt összejön a dolog, de az bizonyos erkölcsi kérdéseket vet fel.
Ennyi idősen még tanulsz, akkor valszeg majd később is az átlagfizetéstől magasabb jövedelemben részesülsz, ezen esetben pedig könnyebben tudsz megtakarítani, így szerintem 2-3 munkával töltött év mellett könnyedén össze tudod szedni rá a pénzt :)
Én csak drukkolni tudok neked, mert nagyon bírom a szilikonciciket :d
Én kb 3 év alatt spóroltam össze. 15 éves korom óta vágytam a műtétre. Nem azért mert nagy szilikon ciciket szerettem volna, hanem mert sajnos nekem alapból csúnyák voltak.
Eredetileg nem erre gyüjtöttem, de egyszer csak eszembe jutott, hogy erre is költhetném, hiszen nagy vágyam volt és ki tudja meg tudom-e lépni valaha ha most nem teszem.
A felismerést tettek követték, így már két hetesek a melleim. A teljes gyógyulás még messze, de örülök, hogy így döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!