Aki már átesett mellnagyobbító műtéten, megosztaná a tapasztalatait?
Nekem 5 nap volt kritikus, felkelni nem tudtam egyedül, csak ha felemelték a felsőtestemet. Utána mászkáltam már otthon, de nagyon lassú mozduatokkal az elején. És nagyon legyengültem a műtét miatt, sétálni is csak keveset tudtam. 2 hét után mentem vissza dologzni (irodai munka).
Injekciót nem tudom mire érted, nekem nem kellett.
igen, nekem is olyan volt, hogy le akar szakadni a mellkasom a helyéről. Amikor felültem az ágyban, akkor éreztem főleg ezt, ha visszafeküdtem akkor jobb volt. Ez pár napig volt így, utána már mászkáltam, nyilván akkor is fájt, de azzal már elboldogulsz.
Fájdalomcsillapítót szedtem napokig, nyugalmi állapotban használt is talán, de felálláskor semmit nem ért. Igazából 3-4 napig csak feküdtem és csak pisilni mentem ki. Úgyhogy kellett valaki, aki addig teljesen ellát.
második vagyok, nekem izom alatti, mert alig volt saját mellállomány,
ja, és nem vagyok nyafogós típus, szülést is jól bírtam, de ez a műtét utáni pár nap nekem horror volt
viszont imádom, hogy megcsináltattam :)
Nekem a műtét után 30 napig kellett véralvadásgátló injekciókat adni a hasamba, nem volt kellemes, mert félek a tűtől, de ki lehetett bírni. :) Amúgy nekem az első 3 nap volt szenvedéses, nem bírtam egyedül felkelni, és sok fájdalomcsillapítót szedtem. Csak pici levegőket tudtam venni, mert a levegővétel is fájt...Utána napról napra jobban lettem, elhagytam a fájdalomcsillapítót is. Abban a 3 napban megbántam, hogy kés alá feküdtem, de természetesen miután megszűnt a fájdalom, és mindent ugyanúgy csinálhattam, mint előtte, már tudtam, hogy életem legjobb döntése volt. :)
Problémamentes műtétet és gyors gyógyulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!