Akik mellplasztikán átestek?
mennyit fizettetek?milyen fájdalom vár ébredés után?
Idegennek éreztétek?
Kinél csináltattátok és hol?
Mekkora implantátum került be?
Köszönöm ha válaszoltok!
Tapasztalatok egy pácienstől: [link]
Minden tudnivaló egy plasztikai sebésztől: [link]
"mennyit fizettetek?"
Az nem számít, hogy mi AKKOR mennyit fizettünk, az a lényeg, hogy MOST mennyibe kerül.
Árak ugyanattól a sebésztől: [link]
"milyen fájdalom vár ébredés után?"
Semmilyen, de én nem vagyok érzékeny a fájdalomra, meg már sokat voltam kórházban. Ha te érzékeny vagy, meg nem voltál még kórházban, akkor rosszabbul fogod viselni.
Különben én nem altatásban csináltattam, hanem helyi érzéstelenítésben. Így megspóroltam az altatás árát, a kórházi éjszaka árát, és az altatás miatti rosszullétet.
A fájdalom attól is függ, hogy az implantátum izom fölé vagy alá kerül. Én izom fülé rakattam (szándékosan), izom alá telepítve jóval fájdalmasabb állítólag (és van is benne logika). Legyen kéznél fájdalomcsillapító tabletta, már csak a láz- és gyulladáscsökkentő hatása miatt is.
"Idegennek éreztétek?"
Az első héten érzed idegennek, utána teljesen sajátnak érzed.
"Kinél csináltattátok és hol?"
Dr. Csuha Lajosnál, az ő saját rendelőjében. Nagyszerű orvos és nagyon rokonszenves ember. Nagyon megbízható és végtelenül türelmes, nagyon precíz. Mindenkinek szívből ajánlom.
"Mekkora implantátum került be?"
Viszonylag kicsi, 220 köbcenti. AA-ból lettem B méret. Pontosan így terveztem, és olyan is lett, amilyet akartam.
"Köszönöm ha válaszoltok!"
Szívesen. Nyomj zöldet, ha hasznos volt.
Igen, érzéstelenítéssel végezhetőek meglepően "komoly" műtétek; nekem már az orromat is műtötték úgy, az azért rosszabb, mert az a fejen van. Ha nem jól bírod az ilyen műtéti helyzeteket, akkor inkább válaszd az altatást.
Altatás előtt kapsz egy premedikációnak nevezett tablettát, ami kicsit elbódít, és "bátorság-tablettaként" is funkciónál, elmúlik tőle a műtéti drukkod. :) Sőt, ha szépen lefekszel, akkor el is alszol tőle, még ott az ágyikódban (nem kell végignézned, hogy betolnak a műtőbe, ami ijesztő lehet), és csak a műtét után ébredsz már fel.
Nyugodtan kérdezz, ha kíváncsi vagy még valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!