Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, akik mar...

Mit gondoltok, akik mar "átestek" ezen az időszakon?

Figyelt kérdés
35.hetes kismama vagyok, szinte egész nap fájdogal az alhasam (nem görcs) de fàj és az oldalam derekam körbe "leszakad" -időnkent jön a mensi szeru görcs....de nem rendszeres...most lassan szülök vagy nő a pocakom és nyulik minden???
2014. jún. 24. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Jósló fájás, készül a tested a szülésre. Ez nem jelent semmit, még akár túl is hordhatod :)
2014. jún. 24. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is jósló, bármi lehet még, van akinek nincs, van akinek hetekig is van.
2014. jún. 24. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Lassan valóban szülsz, pár hét az egész. :)

Nekem is amúgy hasonló volt, az utolsó hetek így teltek. Fájt, nyúlt, szúrt, leszakadt, aztán a 41. héten már meg is lett a baba. :)

2014. jún. 24. 14:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) remelem bent marad még a kis draga:-)
2014. jún. 24. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló tünetekkel küzdök, csak nekem keményedik is. A múltkor 2100 volt a méhszájam. Dokinak mondtam, hogy amikor bekeményedik akkor alul görcsöl is a hasam. De a görcsök spontán is jönnek csak úgy önmagukban (menszi szerű) nekem is az alhasam szokott fájni, időnként úgy húz. Doki szerint evvel ki lehet húzni a végéig max 1-1,5 héttel jön majd korábban. Jah azt elfelejtettem írni, hogy én is a 35. hetet taposom. :)
2014. jún. 25. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!