Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a Stokee Xplory...

Mit gondoltok a Stokee Xplory V4-ről?

Figyelt kérdés

Most fog születni a kisfiam júliusba és nagyon tetszik ez a babakocsi..ti mit gondoltok róla?

Láttam már előben kipróbáltam

2014. jún. 12. 16:33
 1/8 A kérdező kommentje:
2014. jún. 12. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
városi használtara ajánlott csak, ha rossz az út minőség akkor felejtős.
2014. jún. 12. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt,hogy nagyon drága....és egy rosszabb minőségű járdán már rémálom lehet tologatni.
2014. jún. 12. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
én is szemeztem vele de nem sok jot olvastam a kényelméről...:( nézz utána nem az esztétika a legfontosabb, a sport része egy 1-1,5 évesnek már kényelmetlen, kicsi...
2014. jún. 12. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom róla, hogy felesleges luxus cikk.

A babád kényelme és egészsége az első.

Ennyi pénzből már gyerekszobát lehet berendezni úgy, hogy még marad pénz egy normális babakocsira is.

A legfontosabb, hogy legyen mózes része, mert 6 hónapig az a legjobb a babának, ha vízszintesen fekszik. Utána jöhet a sport rész. 100 ezer körül már szuper jó babakocsikat kapni, aminek van mózes, sport része, de még hordozót is lehet rá csatlakoztatni, ha nagyon szeretnéd.

2014. jún. 12. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Összeségében biztos nagyon szép kocsi, meg biztos full esxtrás, de ennyi pénzért akkor sem kéne, ha aranyból lenne.

Nekem személy szerint nem tetszik, szervizelni még nem szervizeltem, de nem sok jót mondtak róla. Pici gödörben is képes elakadni :/ Kicsi az ülőrész, a mózese is elég fura...biztosan nem vennék .

Ezen az áron sokkal jobban felszerelt kocsit várnék, több kiegészítővel és olyat ami alkalmas is valamire nem csak dísznek jó :)

Az eslővel 14 kocsi fordult meg a kezem alatt, még most is a tökéleteset keresem.

Na, most jól leszavaztuk a kcsit, de ha neked tetszik, a terep kitűnő és engedi a pénztárcád, akkor vedd meg! :)

2014. jún. 12. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha Stokke, akkor már inkább Crusi, szerintem. De ennyi pénzért nem venném meg egyiket sem.
2014. jún. 13. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem gondolom a regebbi modell van, tavaly vettem. A legszuperebb babakocsi, amit eddig hasznaltam es lattam, masodik babanak vettuk. Eloszor en is rengeteg rosszat olvastam rola, de miutan megneztem a videokat rola es az uzletben is, teljesen beleszerettem. Miota hasznaljuk, rengeteg pozitiv velemenyre is bukkantam a neten, es arra is rajottem, hogy a legtobb rossz velemenyt azok irjak, akiknek nincs ilyen babakocsija, igy nulla tapasztalattal. Visszaterve a babakocsira, nekem az xplory jobban tetszett, mint a crusi, pont azert, mert magas es allithato a babakocsi magassaga es a tolokar magassaga is, igy a ferjemnek agyon kenyelmes. A taska reszebe rengeteg mindent lehet pakolni, nagyon hasznos bevasarlasnal. Es mi szoktunk utazni, ettermezni, igy etteremben nem kell etetoszeket kerni, csak odatolni a babakocsit az asztalhoz, nagyon kenyelmes. Igaz, hogy nem terepre valo, de birja azert a strapat. Mi kimenos babakocsinak hasznaljuk, azaz az autoban van es utazasra, bevasarlasra, csaladi seta es kirandulasra (nyilvan nem terep reszeken). Otthon a kertben mast hasznalok altatasra foleg, de csak a kenyelem miatt, hogy az autobol ne kelljen ide-oda pakolni, egyebkent, tokeletesen lehet benne pl. fuvon is tologatni a babat. A sok negativ velemeny miatt kicsit aggodtam, de most nagyon orulok, hogy ezt vettem. Sot, a ferjem is oda van erte, aki azt mondta, hogy o nem akar ilyet venni, mert draga, felesleges, divat babakocsi. De mostmar egyetert velem, hogy nagyon kenyelmes, szereti is tolni:)

Ha van ra penzed, akkor en csak ajanlani tudom!

2014. jún. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!