Gynecomastia (férfi mell)! Hogyan takarjam el minnél jobban? Kiüt a pólóból és nagyon csúnya!
Figyelt kérdés
Azt mondták elmúlik,de már vagy 5 éve ilyen... és 18 éves vagyok. Kitapintható a csomó a bimbóm mögött. Megműttetni nem szeretném (EGYELŐRE) mert a szüleim kiakadnának,hogy hülye vagyok,mert képes lennék a női mellemből férfit csinálni. Ha hideg éri,vagy dörzsölöm,akkor megkeményedik a mellbimbóm,és egész tűrhető,de sajnos nyáron nagyon utálok pólóban járkálni,mert kiüt belőle.
pont így néz ki mint az első képen,csak nem vagyok ennyire kövér,mint a képen látható pacák.
Bármi tipp ellene?
18F
2016. febr. 11. 17:38
1/6 anonim válasza:
Csak szólok, hogy mindenkinek a mellbimbója megkeményedik ha hideg van, vagy dörzsölik. Hány kiló vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
74 és 184 magas.
2016. febr. 11. 18:04
3/6 anonim válasza:
orvosnál voltál? csak mert, ha hormonális, akkor gyszerrel esetleg kezelhető lenne és megoldódna a gondod..hm?
4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta elmúlik. (Háziorvos)
Nyilván sablonduma,sokszor hallottam,hogy mondták,hogy elmúlik,de nem múlt el. Nem tudom,hogy mennyire jó ötlet a hormonháztartásomhoz hozzányúlni...
2016. febr. 26. 16:06
6/6 anonim válasza:
Te mester, pont azér nőttek csöcseid, mert baj van a hormonházrartásoddal. Ez egy baromi kellemetlen dolog és ha nem akarod hogy ciki legyen, akkor irány a maszek doki, pik pakk levágják, vagyy gyogyszerrel kezelik. Egyik haveromnak szteroidkura miatt jött elö, neki mütéti uton eltávolitották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!