Nagyon csúnya arcú srác vagyok, hogyan tudnék jóvágású férfi lenni?
" növeszd meg felül egy kicsit a hajadat és zselézd kissé föl-oldalra, oldalt pedig vágasd rövidre"
Hát, ez nekem ecsetnek tűnik... biztos neked is olyan van XD Mindegy!
Kérdező adok egy tanácsot, ne menj a többi marha után, a legtöbbje azt hiszi hogy a hű de menő divatos frizurája ellensúlyozza a rusnya képét.
Szia!
Akartam javasolni hajakat,de gondoltam jobb ha rákeresek és olyasmiket adott be amiket alapból tanácsoltam volna,de így legalább látsz képet is és könnyebb :D
A ruha választásánál arra ügyelj,hogy ilyen gagyi,műanyagos kinézetű és tapintású anyagból készült darabokat ne vegyél meg. Úgy fogsz kinézni azokban,mint valami telepi suttyó :D
Ez mondjuk ami most jön az személyes preferencia de szerintem kicsit bénán néz ki amikor a fiúk ilyen 1-2 számmal nagyobb nadrágot vesznek fel meg egy 2 néha 3 számmal nagyobb pólót,olyan szerencsétlen kinézetük lesz tőle. Én ha fiú lennék inkább inget hordanék,mert ha hűvösebb van simán fel tudsz alá venni egy trikót vagy pólót és rá egy dzsekit mondjuk ősszel vagy tavasszal (ha nem idegesít a gallérja vagy ilyesmi) vagy valami nem tré pólót.
Például pólóknál ami jól néz ki (nem feltétlen a színre v mintára értem,inkább a fazonra meg ahogy áll az emberen):
Ez az "isten szerelmére kérlek ne tedd" kategória:
Kerülném a kb 2 éve divatos gyönyörű trikókat,mint például ezt
Ha főleg ingeket veszel az azért jó,mert bármilyen alkalomra fel tudsz öltözni,mert ha valami normális cipőt veszel fel hozzá (értsd: utcai vagy alkalmi jellegűt) akkor elegáns hatásod lesz,de ha csak egy sportcipővel veszed fel akkor sportosan elegáns leszel és az hét közben is kényelmes viselet mégis jobban nézel ki a bőpólós tömegben :D:DD
Ha sportcipőt veszel kerülném azt a fazont ami ilyen kínai piacos hatása van a szabásának és valami olyasmi színű,hogy piros+ sötétkék vagy piros+szürke esetleg narancssárga+kék stb :DD:D lilát sem erőltetném nagyon
Ennél sajnos nem tudok jobb tanácsot mondani,csak a saját ízlésemről beszélhetnek,másoknak meg mondjuk lehet jobban tetszik a goth vagy a hippi divat szóval erre nincs ultimate megoldás,a saját stílusodat kell igaziból megtalálni ami neked jól áll és JÓL ÉRZED MAGAD BENNE,mert ha most valami random ember például én idejövök,hogy "HORGYÁ INGET TESÓ" de rosszul érzed magad benne akkor úgy sem lesel megnyerő mert feszengeni fogsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!