Ha bárhová mehetnél Budapesten, hol csináltatnád meg a hasad és a melled szülés után?
Figyelt kérdés
2 gyerek után vagyok, nagyon sok problémám lett. Megbízható helyet keresek, amit ismertek, vagy amiről jókat hallottatok. Ha nem lenne pénz kérdés, hová mennél Budapesten?2016. jan. 30. 20:26
1/6 anonim válasza:
Azért azt leírhatnád hogy miért van szükség ilyen dolgokra kis kicsi gyerek mellett/után!
2/6 A kérdező kommentje:
Ismersz megbízható jó helyet és orvost vagy sem? A "miért" ezt nem befolyásolja.
2016. febr. 6. 08:26
3/6 anonim válasza:
Ismerek plasztikai sebészeket akik ilyenekkel foglalkoznak viszont ajánlani senkit nem tudok mivel rajtam még nem, végeztek ilyen műtéteket mondjuk én férfi vagyok.A feleségem pedig a kisgyermekünk megszületése után nem érezte fontosnak ezeket a dolgokat!Sokkal inkább foglalkozunk azzal hogy a kicsinkkel foglalkozzunk a legtöbbet és Ő legyen egészséges!!!Nem értem hogy miért szégyelsz válaszolni a kérdésemre!?
4/6 A kérdező kommentje:
Azert nem válaszolok, mert semmi közöd hozzá. Nem értem minek írsz, ha nincs mondandód.
2016. febr. 7. 08:11
5/6 anonim válasza:
Csak én is kíváncsi voltam valamire ahogy te is!Itt név és arc nélkül lehet feltenni kérdéseket ill.megválaszolni őket.Ezért sem értem hogy miért kaptad fel a vizet de mind1 is már.Egyébként sikerült találni valakit?
6/6 anonim válasza:
Nem számít a legolcsóbb helynek, de én nagyon elégedett voltam a környezettel, a személyzettel és nem utolsó sorban az elvégzett munkával. Az Aesthetica klinikán voltam, ha ismét csináltatni szeretnék valamit, akkor biztos, hogy hozzájuk mennék újra. (Nekem még kilátásban van a lézeres szőrtelenítés, bár az nem egy komoly dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!