Gusztustalan lett a mellem szülés után 2 évvel, TB támogatást kaphatnék? (18+)
Az, hogy rosszul érzem magam, enyhe kifejezés. Jó nőnek mondanám magam, de a melleim miatt senki előtt nem vetkőzöök,ami nem is csoda.
Elnézést kérek a gusztustalan képemért, de csak, hogy lássátok miről van szó!
Esetleg van akinek ilyen lett?
Megnéztem. Sajnálom. De szerintem ez a TB-t nem hatja meg.
Akkor több százezer anyuka műttetne. Szerintem a legtöbbnek van pár csík a mellén. Ezen a képen oldalt fekszel, szerintem így ez nem "valós". Olyan képet csinálnak a pladztikai sebészek is amin állsz szemből és oldalról. Ha egy nő oldalra fekszik egész más képet mutat.
Ami még fontos, hogy érzéketlen lett teljesen. Lehet tépni, bármi..nem fáj! Ha állok, akkor az egyik jóval nagyobb, mint a másik.
Nagyon zavar :-(
Mert hallottam olyat, ha a pszichológus úgy ítéli meg, akkor finanszírozza egy részét a TB. De ha ez nem igaz, kényteleN vagyok gyűjteni. A párkapcsolatom romokban,szóval esélytelen, Hogy esetleg ha lesz új kapcsolatom "ezeket" megmutassam:-( nincsen rajta csík, az sajnos a bőr :-(
Szerintem sem látszik igazán, hogy valójában milyen a melled. Én is úgy látom, hogy oldalt fekszel. Hát azért ebben a pozícióban szinte mindenkinek sokkal előnytelenebb a melle, mint igazából.
TB támogatás nem hiszem, hogy van. De kérdezz meg egy orvost, hogy milyen lehetőségek vannak.
Köszönöm a válaszokat!
Jelentem is a kérdésem! Azért megkérdezem akkor az orvost, de ha nem, akkor Gyüjtögetés!
Most futottam bele ebbe a kérdésbe. TB támogatás csak 3 esetben van:
1. Kisebbítés (de ez csak akkor, ha a súly meghaladja a testsúly valahány %-át, hülyeséget nem akarok írni, de 3% rémlik)
2. Nagy fokú aszimmetria (szintén %-hoz kötve)
3. Emlőeltávolítás után rekonstrukció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!