Csajok aki megnagyobbította a mellét nem bánta meg? Megérte a fájdalom?
Bár én nem csináltattam meg, de 3 barátnőm, ismerősöm igen.
Az egyiknek nagyon nagy lett, az a tipikus természetellenes. Ő megbánta, mert azóta mindenki csak a melleit látja, meg nem is illik hozzá, tényleg olyan természetellenes.
A másikuk viszonylag természeteset csináltatott, de ő utána nem sokkal terhes lett és ugyanúgy megereszkedett, mint az igazi. Szóval felesleges volt. Azt nem tudom, hogy megbánta-e. De semmi értelme nem volt megcsináltatni. Hiszen lóg.
A harmadik már ki is vetette. Ő nem olyan közeli ismerősöm, így nem tudom, pontosan miért vetette ki.
Egyébként mindhármuknak volt normális méretű melle. Tehát nem voltak laposak.
Nekem B szivacsos tömött melltartóban volt az üres bőr ami ki lett töltve, 280 ml szilikonnal, most C kosaras lett, nem túl nagy, nem természetellenes és életem legjobb döntése volt. 20 évesen feszes, kemény melleim voltak, több év szoptatás után elvrsztettem őket, olyan volt, mintha a nőiességem vesztettem volna el. Most újra nő lettem.
Fájt nagyon, 1 hétig, de igen, megerte és újra csinálnám
szia, ne haragudj, de milyen fájdalom??
Amikor napi 3 szor kell szedni gyógyszert, eleve nem is fájhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!