Mennyi idő alatt épültetek fel mellnagyobbítás után?
Figyelt kérdés
Mármint akinek volt...Az én műtétem kedden volt. A jobb mellem csak egy kicsit érzékeny de a bal egy ponton sokszor belenyilal. Fájdalom csill. ellenére is. Felhívtam a dokit,hogy ez normális-e azt mondta, hogyha nincs megdagadva és nem vagyok lázas akkor el fog múlni.Ez a fájdalom előfordulhat. Akinek esetleg volt ilyen, mennyi idő alatt múlt el? Ja éa a felkelés és lefekvés nektek is fájdalmas volt?2014. dec. 4. 09:33
2/7 anonim válasza:
soha
a hülyeség gyógyíthatatlan
nem is köbcentibe mérik
3/7 A kérdező kommentje:
375 köbcenti.. nem túl nagy, olyan normál méretű.
2014. dec. 5. 05:57
4/7 anonim válasza:
2-es, igazad van, a hülyeség gyógyíthatatlan...ezést is fogsz te sem soha meggyógyúlni!
Kérdező, nekem is 375-ös van. Kedd az még igencsak most volt, persze, hogy érzékeny még. Szerintem is, ha nincs bedagadva, begyulladva, nem vérzik, váladékozik, akkor nincs probléma. A lázad mérd rendszeresen!
Nekem kb varratszedésig fájt nagyon. És igen, a lefekvés-felkelés kész tortúra sajnos. Tán a legrosszabb az egészben.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam ,hogy nem csak nekem ilyen nehéz.
2014. dec. 5. 09:45
6/7 anonim válasza:
mikor ilyeneket olvasok kicsit örülök h lagalább nem csináltattam meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen kicsit maceràs utàna, de ha valaki tényleg akat ilyen mûtétet akkor ez nem befolyàsolja.
2014. dec. 29. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!