Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyi egy mellnagyobbítás?

Mennyi egy mellnagyobbítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok és picik a cicieim. 4 hónapja szültem is és már nagyon puha is lett :( annyira szégyellem párom elött is sokszor nem engedem hogy megfoglya mert kellemetlen hogy kicsik. engem ez nagyon megvisel mindig is irigy voltam azokra akiknek szép mellük van. Sajnos pénzem nincs sok és arra lennék kiváncsi lehet e valahol részletre vagy olcsóbbért? nem akarok hatalmas nagy csöcsöket csak olyan normál melleket amit azért az ember nem szégyenl... tudtok mondani pár klinikát ami olcsó? vagy van részletfizetés és ha van hogy? és mennyit? köszönöm

2014. dec. 1. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet úgy hogy hitelbe csináltatod meg.

Barátnőm is így csináltatta meg a mellét.

Havi 13000 forint. :)

Bár , attól függ hogy hol csináltatnád... változó.

2014. dec. 1. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Megfoglya :-D

Inkább mutasd azokat a ciciket!

2014. dec. 2. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Dr. Csuha Lajos:

Emlő nagyobbítás implantátummal együtt

- altatással: 733 ezer Ft

- altatás nélkül: 629 ezer Ft

Emlő felvarrás

- altatással: 590-630 ezer Ft

Emlő nagyobbítás és felvarrás implantátummal

- altatással: 958-978 ezert Ft

A honlapja szerint van nála lehetőség részletfizetésre is, a pontos részleteket személyesen lehetne vele megbeszélni. A konzultáció nála ingyenes.

2014. dec. 2. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Állat az a doki, aki mellnagyobbítást csinál altatás nélkül! Az a pénzért mindent. Soha nem szabad bevállalni!

Mellműtét 750 ezertől kezdődik, lehet 1 mlliónál is több.

2014. dec. 2. 04:34
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

"Állat az a doki, aki mellnagyobbítást csinál altatás nélkül!"

Miért is?

"Az a pénzért mindent."

De úgy éppenhogy kevesebb pénzt kér érte. Nem gyanús, hogy oltári hülyeséget habogsz?

2014. dec. 2. 05:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem beszélek hülyeséget, igen, a pénzért mindent, ezt arra értem,ez neki egyel több páciens, aki lehet a több pénzt nem fizetné ki neki.

Tudom mit beszélek, én belesétáltam ebbe, ha akkor lett volna valaki aki felvilágosít, örültem volna neki. El is lett cseszve, az érzésről közben nem beszélve.

Máshol tettek rendbe, ahol amikor meghallották, hogy nem altatásban volt, hát nem kicsit hüledeztek.

Ez túl nagy műtét ahhoz, hogy altatás nélkül neked essenek.

2014. dec. 2. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!