Csajok, milyen a melletek? (lóg, feszes stb)
Figyelt kérdés
Ha tudnátok akkor képet is linkeljetek persze nem a sajátotokról :D hanem ha találtok olyat neten, ami hasonló.2010. márc. 23. 18:00
11/22 anonim válasza:
16:35ös az enyém is pont ilyen csak kisebb .
ez milyen alakú nem tudom eldönteni.körte grapefruit alma? (gyümölcsök:))csakmert az első érdekes cikket szúrt be kiváncsi vagyok hogy illik e rám:D
12/22 anonim válasza:
nekem almaformájú kerek, nem lóg és nagyon szeretem 75 E méret vagyok. ja és kiemeli a derekamat. sokan szeretik, bár szerintem túl nagy, nehéz közlekedni vele, és néha bámulnak miatta. :=(((((((
13/22 anonim válasza:
16:35 vagyok, lehet, hogy rosszul tudom de szerintem az enyém alma formájú...
14/22 anonim válasza:
az enyém ehhez hasonlít : [link]
nem szeretem :S
15/22 anonim válasza:
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
"Csajok, milyen a melletek?" CSAJOK......... :D
2010. márc. 30. 18:14
18/22 anonim válasza:
nekem közepes
75/B-80/A-s melltartót hordok,és természetesen feszes, hisz mégcsak 17 vagyok
19/22 anonim válasza:
Utolsonak: sajna nagyon nem "termeszetes", hogy annyi idosen feszes, en is 17 vagyok es nekem nem az:( Nem log, de nem feszes.
20/22 anonim válasza:
00:28
sajnálom,h neked nem az...minden embernek persze máshogy.Ez attól is függ,h hány kiló egy ember...stb..
Én vékony vagyok és nekem hál isten az,de persze attól még egy vékony csajnak is lehet esetleg lógós...mondjuk láttam már olyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!