Az olyan csajok, mint pl VV Veronika, miből tudták kifizetni a mellműtéteket, szájfeltöltéseket?
Figyelt kérdés
Megnéztem, hogy a többségük mivel foglalkozik. Pultos, felszolgáló ...ilyesmik.
19-20 éves létükre ebből annyi pénzt össze tudott szedni? Vagy a szülei fizették ki?
Netán szerintetek "más dolgokkal" is foglalkoznak?
2011. okt. 18. 15:38
1/15 anonim válasza:
Én is elgondolkodtam már ezen!! Seherezádé gogo táncos volt (legalábbis ez a publikus-aztán ki tudja mi még) szóval ő valószínűleg onnan. A többieknél is ha csak ennyi a nyilvános, hogy pultosok, akkor tuti, hogy ott más is van még! Másik opció a szüleik, de nem hiszem, hogy aki a lánya mellműtétjére ennyit kiad, annak ne lennének olyan kapcsolatai, hogy benyomja a lányát egy pultosnál jobb pozícióba.
Hát nem tudom, de az biztos, hogy nem a pincérnőként keresett fizetésből sikerült ennyit megtakarítaniuk..
2/15 anonim válasza:
szerinted? :) ne legyél naív. az ilyen lányok mindig megtalálják a pénzes pasikat aki finanszírozza őket. nekem az egyetemen volt egy csoporttársam ő pl egy neves ügyvéd szeretője volt, lakást bérelt neki, plusz új BMW-vel járt (igaz az nem kapta meg de használhatta) de kapott pénzt ruhákra meg mindenre ami kellett neki. persze cserébe ugrania kellett mikor a pasi egy kis szórakozásra vágyott.
3/15 anonim válasza:
olvasd el a lifetilt blogon a ku*vajárat című bejegyzést, na abból kb képet kapsz arról hogy az ilyen lányoknak honnan van pénzük.
4/15 anonim válasza:
VV veronikának úgy tudom a szája alapból ilyen, a melle viszont mű. És hogy honnan van pénz? Pasik.
5/15 anonim válasza:
alapból ilyen a szája? xDD te vak vagy? az már nem emberi száj
6/15 anonim válasza:
Veronika feje oldalról olyan, mint egy erős izgalmi állapotban lévő tapíré: [link]
7/15 anonim válasza:
Mellette még kurvulnak is, szerinted?
8/15 anonim válasza:
Ja és 17:17- Ne sértegessük ezeket a szegény állatokat holmi VV Veronikákkal...
10/15 anonim válasza:
Már lehet részletre plasztikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!