Az olyan csajok, mint pl VV Veronika, miből tudták kifizetni a mellműtéteket, szájfeltöltéseket?
Figyelt kérdés
Megnéztem, hogy a többségük mivel foglalkozik. Pultos, felszolgáló ...ilyesmik.
19-20 éves létükre ebből annyi pénzt össze tudott szedni? Vagy a szülei fizették ki?
Netán szerintetek "más dolgokkal" is foglalkoznak?
2011. okt. 18. 15:38
11/15 anonim válasza:
Meg mielott a TV-be kerult, mar megegyeznek, hogy eloleleget kap, "frissitse" fel magat. honnan jon a penz? Hirdetok, producerek, szponszoralok, meg akinek erdeke hogy "hires" legyen. A tobbi penz mar jon magatol.
12/15 anonim válasza:
És miből fizeti a részleteket?!
Szegény anyja valami egyetemi tanár, hát jó messze esett az alma a fájától.
13/15 anonim válasza:
azt tudom, hogy Kingáék nagyon gazdagok, mert nyertek a lottón (a fókuszban volt).
14/15 anonim válasza:
Én nem nézem a VV de most pár képet bekatintotam róla,első ránézés ,nekem így is nagyobb a mellem bibibi,de én kövérebb vagyok Ovááá .Viszont szebb,és fiatalabb vagyok MUHAHAHHA
-.-.-.-.
Nálam ez nem kérdés miből szedhette össze,nem egy erkölcsös kinizetú nőszemély.
15/15 edina.csibe válasza:
A családunkban van egy fotós. A sminkese mesélte, hogy el sem tudnánk képzelni, hogy ezek a magyar celeb lányok mivel is foglalkoznak valójában.... Kint külföldön... Éz az a felháborító, hogy itthon meg taljesen tagadják ezeket a dolgokat... Vagyis meg van, hogy miből van rá pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!