Csajok, milyen a melletek? (lóg, feszes stb)
Figyelt kérdés
Ha tudnátok akkor képet is linkeljetek persze nem a sajátotokról :D hanem ha találtok olyat neten, ami hasonló.2010. márc. 23. 18:00
1/22 anonim válasza:
ÁÁÁÁ mekkora kérdés...:D
Én kifejezetten útálom az enyéimet: [link] mell&index=5&img_src= [link] a melled, megmondom ki vagy! | Paraméter&width=768&height=729&size=121&url=www.parameter.sk&tbn_width=&tbn_height=&url= [link] mell olyanok mint a csúnyábbik csajé, csak fehérben, nagy bimbóudvarral és kisebbek....
3/22 anonim válasza:
pici cici:D se nem lóg, se nem feszesXD
4/22 anonim válasza:
Pici viszonylag nagy bimbóval,de nem lóg,de nem is olyan hú de feszes.Szóval utálom:(
5/22 anonim válasza:
Túl nagy de feszes, szeretnék kisebbet.
6/22 anonim válasza:
Hát nekem nem túl nagyok, de nem lógnak, kerekek. Eddig minden fiúnak nagyon tetszett:P
7/22 anonim válasza:
Nekem szilikon és szeretem,bár lehetne nagyobb is.
8/22 anonim válasza:
Közepes, tenyérbe illő, kerek, feszes, pici bimbóval:)
17L
9/22 anonim válasza:
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!