Plasztikai műtétetek után mit szóltak a barátaitok, ismerőseitek?
Figyelt kérdés
dícsérték, elutasították, vagy észre sem vették2015. nov. 25. 09:28
1/5 anonim válasza:
Ha én boldog vagyok, akkor ők is boldogok! Ha én elégedett vagyok és kiegyensúlyozott, akkor az nekik is pozitív! Ennyi! :)
2/5 anonim válasza:
Nekem nem volt, de ismerősi, baráti körben volt több is, több fajta is.
Két mellműtét. Az egyikük a testéhez arányosat csináltatott, senki sem szól hozzá semmit. A másik óriási természetellenes lufikat csináltatott. Neki mondtuk sokan, hogy nem szép és nagyon természetellenes. Ő meg is bánta, mert nem érzi jól magát velük.
Volt orrműtét, azt mindenki dicsérte.
Volt fülműtét, az nem okozott nagy változást, szóval az nem volt téma.
3/5 anonim válasza:
Nekem elálló fül műtétem volt. Szerintem elég feltűnő lett a változás, de nem szóltak semmit, annál is inkább, mivel akkor álltam át szemüvegről kontaktlencsére. Így az jobban feltűnt mindenkinek, mint a már nem elálló füleim.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 25. 11:15
5/5 anonim válasza:
Mellnagyobbításom volt, b.nőim mind látni szerették volna, páromnak tetszik, anyukámnak is ,bár szerinte nagyok de szerintem arányos. Apu csendben túlélte, nagyszülők nem tudják de észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!