Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai műtétetek után mit...

Plasztikai műtétetek után mit szóltak a barátaitok, ismerőseitek?

Figyelt kérdés
dícsérték, elutasították, vagy észre sem vették

2015. nov. 25. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha én boldog vagyok, akkor ők is boldogok! Ha én elégedett vagyok és kiegyensúlyozott, akkor az nekik is pozitív! Ennyi! :)
2015. nov. 25. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt, de ismerősi, baráti körben volt több is, több fajta is.

Két mellműtét. Az egyikük a testéhez arányosat csináltatott, senki sem szól hozzá semmit. A másik óriási természetellenes lufikat csináltatott. Neki mondtuk sokan, hogy nem szép és nagyon természetellenes. Ő meg is bánta, mert nem érzi jól magát velük.

Volt orrműtét, azt mindenki dicsérte.

Volt fülműtét, az nem okozott nagy változást, szóval az nem volt téma.

2015. nov. 25. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem elálló fül műtétem volt. Szerintem elég feltűnő lett a változás, de nem szóltak semmit, annál is inkább, mivel akkor álltam át szemüvegről kontaktlencsére. Így az jobban feltűnt mindenkinek, mint a már nem elálló füleim.
2015. nov. 25. 10:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 25. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mellnagyobbításom volt, b.nőim mind látni szerették volna, páromnak tetszik, anyukámnak is ,bár szerinte nagyok de szerintem arányos. Apu csendben túlélte, nagyszülők nem tudják de észre sem veszik.
2015. nov. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!