Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztika ügyben adnátok...

Mellplasztika ügyben adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sokat fogytam. Szerencsére a bőrömmel minden rendben, de a melleim megsínylették a dolgot. A 20-as éveimben vagyok, nem így kellene kinézniük. A barátnőm szerint annyira nem csúnyák, de az önbizalmamnak mégsem tesz jót a dolog. Egy mellfelvarrás milyen hegekkel jár? Megoldható egy szimpla bimbó körüli metszéssel, vagy T alakú kell hozzá? Mennyire fájdalmas és mennyi ideig gyógyul? Mennyire lesz látható a heg?

Milyen árban van-mindenféle szilikon és egyéb beavatkozások nélkül? Megbízható orvost tudnátok ajánlani?

Mit érdemes tudni a beavatkozásról? Tapasztalatokat is szívesen várok!

Köszönöm!

2015. nov. 15. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon zavar, akkor a pillanatnyi fájdalom el fog törpülni a végeredmény mellett.
2015. nov. 16. 00:08
 2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ő segített mindenben, ezzel foglalkozik. Minden kérdésedre választ fogsz kapni, nagyon jó orvosokkal dolgozik együtt. A telefonszámát nem akarom ide leírni de ha írsz nekem emailt akkor megadom. cserhalmi.kinga87@gmail.com
2015. nov. 16. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Javaslom, hogy menj el egy jó plasztikai sebészhez, aki részletesen felvilágosít mindenről, és a Te egyénre szabtt problémádhoz javasolja a legjobb megoldást!

Nekem volt szülés után egy kis felvarrásom, ami gyönyörűen sikerült (korábban volt mellnagyobbító műtétem is).

De tudnod kell, mindig minden egyénre szabott, az, hogy nekem mi volt, vagy másnak mi volt az egy dolog, lehet, hogy Neked más kell!Minden ember más és más, mindenki másképp reagál, másképp gyógyul!

Hajrá! :)

2015. nov. 17. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon ronda a vágás..férfi elött úgy nem fogsz merni levetközni, és a pasiknak se fog tetszeni, h szét vagy vágva..
2015. nov. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!