Sziasztok! Nagyon rég óta szeretném a mellplasztikát, nagyon de nagyon kicsik a melleim szinte nincs is ,,Hogy lehet jó áron ,hol kinél megcsináltatni ? érdekelne még ,hogy e valaki aki részletre csináltatta ? Hogy van az ?
A honlapokon legtöbbször a műtét ára van kiírva, és az implantátum ára még erre jöhet rá pluszban, és az implant árától függ,mert az lehet a csillagos ég is...
Hoxa fórumon vannak topicoc a témában,regisztráció után tudsz érdeklődni! Rengeteg hozzászólás és ár is van.
2015. aug. 1. 18:24
2/6 Zora242 válasza:
Arra figyelj, hogy olyan helyre menj ahol konkrét és egyértelmű megfogalmazás van hogy mi mennyibe kerül és az adott ár mit tartalmaz. Részletfizetés is van pár helyen vagy akár egészségügyi hitel is. A továbbiakról privát üzenetben írj ha érdekel
2015. aug. 2. 08:41
3/6 anonim válasza:
A jó ár relatív, nekem jó ár volt az össz-vissz 900.000ft.
2015. aug. 2. 23:55
4/6 anonim válasza:
Lehet. Max. csak ruhában fog jól kinézni. Ha egyáltalán.
Persze igény kérdése az egész. Van aki el van ragadtatva attól, amivel én úgy vagyok, hogy ha nekem ilyen műtenének akkor soha nem jönnék elő egy szikla alól míg élek.
Az olcsó meg akciós stb. műtéteket vállaló orvosoknál mikor nézegettem a galériáikat mindig úgy voltam vele, hogy ez a hapsi úgy műt, hogy ha az ember megnézi a képeket, akkor megelégszik inkább a saját mellével. Ráadásul mindenki a legjobban sikerült munkákról tesz fel képeket...
2015. aug. 9. 00:53
5/6 Zora242 válasza:
Az ár nem a minőséget tükrözi, sokkal inkább van arról szó, hogy a régóta praktizáló plasztikai sebészek lényegesen drágábban dolgoznak! 650-800e között is van bőven korrekt műtétre lehetőség, ugyanolyan implantot használva, mint aki 900e-1.3m kér a műtétért! Csak körül kell nézni!
2015. aug. 9. 13:38
6/6 anonim válasza:
Talán azért, mert a régóta praktizáló sebésznek sokkal nagyobb tapasztalata is van? Már eleve abban, hogy a méretet formát kiválassza? Az implantátum egy dolog, hogy ugyanannyi mindenkinek, de nyilván a fürdőszobád kicsempézésért se ugyanannyit fog elkérni az, aki most végzett és eddig csak az iskolai mintafalon burkolgatott, meg az, aki már 25 éve burkol a legelitebb intézményekben is a mindenféle extra mintákkal és anyagokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!