Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit tegyek, ha "turcsi" orrom...

Mit tegyek, ha "turcsi" orrom van? Kiskorú vagyok, de zavar.

Figyelt kérdés

Kicsi, rövid, felfelé áll, szerintem parasztos.

Mit tehetnék? Van valami házi módszer, gyakorlat amitől kicsit karcsúbb, hosszabb lesz?

2015. okt. 30. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz vele kezdeni, így születtél.
2015. okt. 30. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

A leghatásosabb elfogadni magadat. Nem egyszerű, főleg, amikor tini az ember és bevesz minden hülyeséget, amit a média meg az ostoba társai elhitetnek vele.

Lehetne nagy, görbe, kampós orrod. Akkor meg az nem tetszene. Fogadd el, amit a tükörben látsz és kész.

Sminkkel egy kicsit lehet csalni, de inkább nevetséges a való életben egy kardashian-féle kontúrozás. A kamera előtt csodásan mutat, de élőben vakolat. Meg kínos, amikor smink nélkül teljesen más vagy. :D

De ha feltétlen próbálkozni akarsz, nézz szét az ázsiai szépségápolási vacakok között, vannak érdekes eszközeik orrformázásra, szájra, szemre, amit csak akarsz. A hatásosságukról nem vagyok meggyőződve.

2015. okt. 30. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Genetika, nem tudsz rajta változtatni, de valamennyit még úgyis változik az arcod, nem lesz az olyan vészes szerintem később. Lehet most sem az, a leírás alapján legalábbis semmi gond vele.
2015. okt. 30. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Na, figyelj rám! Nekem a füleimmel volt bajom, de mindig utáltam, ha azt mondták, hogy "fogadd el magad"! Most egyelőre tényleg korai lenne bármi is, hiszen a tested, így az orrod is még fejlődésben van. Légy türelmes, és várd ki, amíg kb. 18 éves leszel. Akkorra már kialakul az orrod végleges formája. Addig nem szabad hozzányúlni! Ha akkor is úgy gondolod, belefér egy korrekció, de csak a legszükségesebb! Ezt majd akkor a szakember tudja neked pontosan elmagyarázni. A lényeg: most semmit sem szabad vele csinálni, mert még nem ért véget a fejlődése. Kitartás! :)
2015. okt. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!