Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk! Titeket mennyire zavar...

Fiúk! Titeket mennyire zavar ha a lány arcán vagy egy 1x2 (kb) centis anyajegy?

Figyelt kérdés
[link] ilyesmire gondolok épp...csak kisebb...olyan 1x2 centi. Az arcon van mennyire zavarna titeket?

#fiú #anyajegy #birthmark
2015. máj. 28. 17:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg eltüntetni, ha van ötletetek, hol és miképp kérlek írjátok le :)
2015. máj. 28. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz , lány vagyok nekem is van, mindig találtam pasit, most is komoly kapcsolatban élek.

de amire figyelni kell hogy ne kandikáljon ki belőle szőrszál mert az nem a legszexibb.. vagyis nekem is nőne belőle egy erős szál, de mindig kicsippentem mielőtt látszódna

2015. máj. 28. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
ja most néztem meg a képet. ez nem inkább valami májfolt?
2015. máj. 28. 18:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem:) anyajegynek hívják, már születés után megjelenik, birthmark😄
2015. máj. 28. 20:52
 5/8 salalla11 válasza:
Én is lány vagyok, és szerintem se gáz, mivel nekem is van két osztálytársam, akiknek több anyajegy is van az arcukon, és mindketten népszerűek a fiúk körében
2015. máj. 29. 10:00
 6/8 A kérdező kommentje:
De gondolom nem,ilyen mint a képen lévő...
2015. máj. 29. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

A barátnőd ès nem tudod hogy mondd meg neki hogy nem tetszik az anyajegye?

Szerintem is májfolt,meg kell mutatni egy bőrgyógyásznak és lehet hogy lézerrel eltávolitható és nem lessz hegges az arca!

Egyébként engem is zavarna!

2015. máj. 29. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem májfolt!!! Volt valami vizsgálaton ahol megnézték az egész testét és csak állni kellett a doki meg mondta hogy hol mit talált és azt mondták hogy anyajegy:)
2015. máj. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!