A Sikos Klinika weboldalain sok infó össze van gyűjtve a témáról.
De ha a keresőbe beírod, hogy kisajak plasztika, akkor sok sebészet weboldalán írnak róla.
Ha jóltudom az ára nagyságrendileg azonos az egyes klinikákon, de függ attól is, hogy csak kisajak plasztikát szeretnél vagy egyidőben mást is.
Jó tanács: Ne az ár alapján dönts, hanem a műtétet végző orvos alapján.
2015. okt. 26. 10:39
4/7 lajoskralik válasza:
Szia.Én arra kérlek hogy ne csináltasd meg!Hidd el nagyon szeretik a férfiak ha a kis ajak ki log a nagy ajkak közül.Az nagyon szexi és nem salátásnak nézzük mi férfiak.Inkább nagyon szexi kívánatos szimbólumnak!!!!!Üdvözlettel.lajos
2015. okt. 27. 03:10
5/7 anonim válasza:
Szia ! Az orvosok bármit plasztikáznak jó pénzért , amit csak akarsz ! A kisajkad az erogén zónádhoz tartozik tele idegvégződéssel , amit össze vagdosnak . Azt , hogy a műtét libidó csökkenéssel jár , csak az apróbetűs részben írják , és akkor is csak elenyészőnek tartják . A valóság az ,hogy lehet teljesen megváltozik az egész szekszuális életed ,teljesen tönkre is mehet , nem éri meg a kockázatot az egész szerintem , ha csak szépészetileg akarod műttetni . Keress olyat , akinek úgy tetszel ahogy vagy !!
2015. okt. 27. 21:42
6/7 anonim válasza:
Csináltasd csak meg... lehet valakinek éppen új fül kell.
:)
2015. okt. 28. 07:44
7/7 anonim válasza:
Utolsó, erről eszembe jutott a Forma-1 -es vicc, amikor a hölgy kap egy csokor virágot a kórházban, noha teljes diszkréciót ígértek neki. Felháborodik, majd meglátja az üdvözlő kártyát a csokorban: "Köszönöm az új füleket!" - Niki Lauda :D
A véleményen nekem is az, hogy úgy szép ahogy van és valóban veszthetsz is vele a szexuális elményből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!